BIVŠI SAIGRAČ ŽESTOKO ISPROZIVAO DONČIĆA: Postalo je dosadno gledati ista sr*nja!

Autor: M. M.

Sport

10.03.2024

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U priči i Jokić.

BIVŠI SAIGRAČ ŽESTOKO ISPROZIVAO DONČIĆA: Postalo je dosadno gledati ista sr*nja!

Foto: Tanjug/AP

Košarkaš Dalasa Luka Dončić, jedan od trenutno najboljih igrača sveta, našao se na meti kritika od strane svog bivšeg saigrača Čendlera Parsonsa.

U emisiji kod Šemsa Čaranije, poznatog novinara u NBA ligi, nije štedeo Slovenca srpskih korena.

- Dončić je neviđeni talenat. On je bukvalno bekovska verzija Nikole Jokića i može da uradi sve, neverovatan je košarkaš. Međutim, kao saigrač malo je iscrpljujuće gledati ista sranja iznova i iznova - počeo je Parsons, pa Dončića uporedio s našim Nikolom Jokićem:

- Kada ne pobedi, te stvari se još više upadljivije. Okej, a zašto onda ne bi probao nešto drugo, odnosno zašto neko drugi ne bi dobio loptu. Jasno vam je na šta mislim. Definitivno je frustrirajuće. Ove godine Luka ima pomoć. Ovo je najbolji tim koji mu je napravljen. Ima rotaciju sa osam, devet, deset igrača. Ako već ima tim oko sebe, zašto ga ne koristi? U redu, šutiraj najviše od svih, igraj najviše, imaj više asistencija i tripl-dablova od ostalih, ili radi ono što Jokić radi, nađi način da uključiš sve oko sebe, učiniš ih srećnim i tako pobeđuješ. To je najvažnije.

Za kraj je bio malo blaži.

- Ljudi će suditi o njemu. Imaće jaku statistiku bez obzira na to ko mu je saigrač, bez obzira u kakvom je momentu on. Beležiće prosečno 30 poena, 10 asistencija i šest-sedam skokova, imaće on svoju statistiku. E sad, sledeći korak napraviće onda kada bude imao tu statistiku i nauči da pobeđuje u kontinuitetu - zaključio je Parsons.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading