MAJKA JE ZAKON! Luka Dončić izgladio odnose sa "GREŠNOM" MIRJAM!

Autor:

Sport

02.04.2024

13:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stavljena tačka na aferu o kojoj su brujali mediji.

MAJKA JE ZAKON! Luka Dončić izgladio odnose sa "GREŠNOM" MIRJAM!

Foto: Tanjug/AP

U pobedi Dalasa nad Hjustonom Dončić je ponovo bio najefikasniji igrač susreta postigavši 47 poena (18/30 iz igre, uz 12 skokova i sedam asistencija) i uspeo je da prekine Hjustonov niz od čak 11 utakmica bez poraza, a sada je izgladio i porodične odnose.

Meču je prisustvovala i Lukina majka Mirjam Poterbin, koja je objavila sliku iz hale i time stavila tačku na aferu "Piksi".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @mirjampoterbin

 

Podsećanja radi, Mirjam je stupila u vezu sa izvesnim biznismenom Borisom Požegom, zvanim Piksi, na kojeg je čak prevela 40% kompanije koja upravlja brendom Luke Dončića. To se pokazalo kao velika greška jer je Piksi pokrao kompaniju i nestao u septembru 2022. godine.

Luka je kasnije i tužio rođenu majku, želevši da preuzme vlasništvo nad brendom koji nosi njegovo ime, a na čijem čelu je Mirjam, jer nije bio punoletan u trenutku nastanka brenda. Slovenac je, ipak, povukao tužbu i izgladio odnose sa majkom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading