ŠOK TERAPIJA PRED PARTIZANOV MEČ SEZONE: Sa novim trenerom u Arenu

Autor:

Sport

05.04.2024

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Valensija se zahvalila Aleksu Mumbruu.

ŠOK TERAPIJA PRED PARTIZANOV MEČ SEZONE: Sa novim trenerom u Arenu

Foto: Evroliga

Košarkaši Valensije su doživeli pravi debakl u 33. kolu Evrolige, gde su na svom terenu poraženi od Asvela rezultatom 98:69. Nakon silovitog starta sezone u Evroligi, sa pet vezanih pobeda, Valensija je doživela nagli pad forme koji je rezultirao ovim porazom.

Trener Aleks Mumbru je imao emotivno izlaganje nakon utakmice, izvinjavajući se navijačima i priznajući da je ovo bila najgora utakmica u sezoni. On je izrazio duboko žaljenje zbog lošeg rezultata, priznavši da je ekipa bila van ritma tokom cele utakmice. Međutim, to ga nije spasilo. Njegovi dani na klupi Valensije su odbrojani, a vodio  ju je od juna 2022. godine, dok je prethodno četiri sezone bio trener Bilbaoa.

Foto: Euroleague.net

Aleks Mumbru

Naime, porazom od Asvela, Valensija je izgubila šanse za plasman u plej-in, ali njihov duel sa Partizanom će biti ključan za crno-bele što se tiče plasmana u doigravanje. Očekuje se da će ova utakmica biti izuzetno važna za obe ekipe u borbi za poziciju u doigravanju.

Mumbrua će naslediti Tomas Lamas, koji je vodio rezervni tim Valensije. On je već imao iskustvo sa vođenjem rezervnog tima Valensije, a njegov debi na klupi prvog tima će biti u nedelju protiv Baskonije u okviru Endesa lige.

Očekuje se da će promena na klupi doneti novu dinamiku i motivaciju za ekipu Valensije u nastavku sezone. Samo nek sa time krenu posle Partizana i nek navijaju za njega u plej-inu Evrolige, kada već samo nisu uspeli da se izbore za njega.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading