"ODLIČNO IGRAM KRIMINALCE JER SAM ISKUSIO TAJ SVET": Trojpec priznao da mu je dosta uloga OPASNIH MOMAKA, a o DEVOJCI rekao samo jedno!

Autor:

Zabava

05.04.2024

21:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati glumac progovorio o odrastanju na beogradskom asfaltu.

"ODLIČNO IGRAM KRIMINALCE JER SAM ISKUSIO TAJ SVET": Trojpec priznao da mu je dosta uloga OPASNIH MOMAKA, a o DEVOJCI rekao samo jedno!

Foto: ST/Dragan Kadić

Miloš Petrović Trojpec

Miloša Petrovića Trojpeca publika je upoznala u filmu "Šišanje" iz 2010. godine, a karakterističan izgled "kandidovao" ga je za uloge loših momaka, koje su ga proslavile. Obrijana glava, mišićavo telo i prodoran pogled bila su njegova ulaznica u svet kinematografije kroz likove iz kriminalnog miljea. 

Ipak, da baš on postane prva asocijacija na žestoke momke iz podzemlja nije zaslužan samo njegov fizički izgled već i životno iskustvo koje je ovaj momak stekao tokom odrastanja na beogradskom asfaltu. Kako sam kaže, njegov temperament i osobine orijentisale su ga na stranu tvrđih momaka, naročito u pubertetu kada je stekao snagu. Iako se kretao među onima koji su se bavili mutnim radnjama poštenu životnu borbu preneo je i na ulicu - bio je spreman na sve, ali nikada nije ukrao.

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

 

Prošao je kroz razne opasne situacije, na njega su potezali noževe i pucali iz vatrenog oružja, a sada taj period života i iskustvo koje je stekao na ulici prenosi na svoje junake. Međutim, u razgovoru za Republiku Trojpec ističe da se pomalo zasitio uloga loših momaka i da jedva čeka da izađe iz šablona.

Jednu od prilika za to dobio je u seriji "U klinču", čija treća sezona startuje 8. aprila na Prvom programu RTS. 

- Meni je negde upravo to presudilo da prihvatim ulogu u ovoj seriji, kao i saradnja sa Nikolm Kojom. Dosad nisam sarađivao sa njim i kada sam čuo da ćemo biti direktni partneri u dosta scena to mi je bio motiv da prihavtim sve ovo. Uostalom, jedva čekam da izađem iz šablona uloga koje su mi neminovno dolazile - kaže Trojpec za naš portal i dodaje:

- Zasitio sam se uloga loših momaka, ali ne odbijam sve to neminovno. Sada već treba da se poklope još neke stvari osim same ponude, ako će biti takva neka uloga - kakav je scenario i da li mi daje neki novi momenat koji mogu da pokažem, a koji nema veze sa ovim što sam do sada uradio. Sada se bavim dubljom analizom i prihvatam takve uloge ako mi dozvoljavaju da pokažem neki novi momenat - priča glumac.

On ističe da niko na početku karijere nije imao luksuz da bira uloge, ali da je sada u poziciji kad to može sebi da priušti. Gluma mu je pomogla da se distancira od sveta u kojem se nekada kretao, ali od svoje prošlosti ne beži.

- Nije to vezano za moje odrastanje da hoću da pobegnem od nečega. Ne, sve to je deo mene. Ne bih rekao da je to bilo loše društvo, jednostavno to je bilo neko društvo, a svako je na neki način loše i dobro. Tu je bilo jako dobrih momaka, poštenih. Nisam bežao od lošeg društva, više sam bežao od samog sebe u svemu tome u toj nekoj priči, tu mi je gluma pomogla, ali mi se neminovno kroz glumu vratilo da igram te likove. Životno iskustvo mi je dosta pomoglo u svim tim glumačkim zadacima. Ali znam šta još mogu da ponudim što se tiče likova i karaktera koje mogu da igram i više zbog tog glumačkog zadovoljenja želim da izađem iz šablona i pokažem svoj glumački dijapazon, a to nisu samo neki negativci ili opasni momci - ističe Trojpec.

Na pitanje da li sada sebe vidi u ulozi romatika, glumac kroz osmeh odgovara:

- Iskreno, teško da bih sebe mogao da zamislim u nekoj romantičnoj priči, nije to moja energija. Mislim da ima boljih glumaca od mene koji to mogu daleko bolje da odigraju. Ali kada bih dobio ponudu koja bi mi dala neki motiv i ako bih video nešto zanimljivo u tome naravno da bih prihvatio, ne bih se odrekao tog zadatka zato što, eto, možda to nije za mene - kaže glumac, koji je odnedavno u vezi sa koleginicom Mateom Milosavljević.

Voleo bi, kaže, da se u nekom budućem projektu nađe sa devojkom u istom kadru.

- Nikad se ne zna, možda budem u kadru i sa devojkom. Voleo bih to, što da ne - ističe glumac i priznaje da uživa u novoj vezi sa zvezdom "Igre sudbine".

- Mogu da kažem samo da je kod nas sve u redu i da sam srećan i zadovoljan - završava Trojpec.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading