ALIMPIJEVIĆ DIVLJAO NA PARKETU! Dobio DVE tehničke ZAREDOM! Igrači se DOVATILI! Haos u porazu Bešiktaša!

Autor:

Sport

03.04.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srčano je reagovao naš strateg.

ALIMPIJEVIĆ DIVLJAO NA PARKETU! Dobio DVE tehničke ZAREDOM! Igrači se DOVATILI! Haos u porazu Bešiktaša!

Foto: x.com

Košarkaši Bešiktaša su poraženi od ekipe Burga u majstorici, gde je srpski trener Dušan Alimpijević isključen tokom katastrofalne poslednje četvrtine. Nažalost, uprkos izjednačenom meču tokom prvih tri četvrtina, Bešiktaš je uspeo da postigne samo jedan poen u poslednjoj četvrtini, što je dovelo do dominacije Burga i njihove zaslužene pobede.

Alimpijević je bio nezadovoljan odlukama sudijskog tima, što je kulminiralo time da je dobio dve tehničke greške i bio isključen iz igre. Njegova reakcija na odluke sudija uzrokovala je burne reakcije u dvorani "Ekinoks", gde su se mogle čuti sočne psovke kako na engleskom, tako i na srpskom jeziku. 

Čitavu "predstavu" našeg stratega, koji ni u jednom momentu nije mogao da kontroliše emocije, možete pogledati na videu ispod. 

 

Takođe, tokom druge četvrtine, videli smo i veliku gužvu na terenu. Glavni akteri konflikta bili su Ajzea Majk iz Burga, odnosno Anhel Delgado iz Bešiktaša, dva visoka igrača koja koja su se zakačila ispod koša francuskog tima.

Delgado se nakon poena svoje ekipe uneo u lice suparniku i nešto mu dobacio, nakon čega je umalo izbio has.

Međutim, brza reakcija ostalih igrača i stručnih štabova oba tima sprečila je eskalaciju sukoba i situacija se brzo smirila.

Nakon isključenja Alimpijevića, ekipa Burga je uspela da ostvari seriju od 13:1, a nastavila je da rešeta koš turskog tima do samog kraja meča. Najefikasniji u pobedi Burga bio je Maksim Salaš sa 19 poena uz četiri skoka, dok je Aksel Žulijan dodao 11 poena. Na drugoj strani, u ekipi Bešiktaša istakao se Derek Nidam sa 18 poena.

Iako je Bešiktaš imao meč u egalu tokom većeg dela susreta, njihova neuspešna poslednja četvrtina značila je da će ekipa Burga proći u finale, gde će se suočiti sa ekipom iz Pariza. Ostaje žal za propuštenom prilikom, ali je evidentno da je ekipa Burga iskoristila priliku i zasluženo prošla dalje. Svojim navijačima doneli su veliku radost, dok će Bešiktaš morati da se okrene narednim izazovima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading