ALIMPIJEVIĆEV BEŠIKTAŠ PORAŽEN U POLUFINALU: Zvezdin igrač DOMINIRAO!

Autor:

Sport

26.03.2024

21:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi od potencijalno tri meča u seriji je gotov,

ALIMPIJEVIĆEV BEŠIKTAŠ PORAŽEN U POLUFINALU: Zvezdin igrač DOMINIRAO!

Foto: Starsport

Dušan Alimpijević

Burg nadomak istorijskog uspeha

U prvoj utakmici polufinala Evrokupa, ekipa Burga je ostvarila značajnu pobedu nad Bešiktašom rezultatom 86:74. Ovaj trijumf ih dovodi nadomak istorijskog uspeha, budući da bi plasman u finale bio četvrti u istoriji kluba. Prethodna tri finala došla su u Kupu Francuske i završena su porazima 2006, 2019. i 2023. godine, te bi ovo bila prilika za Burg da ode korak dalje prvi put u istoriji.

Dominantna igra od početka do kraja

Burg je dominirao tokom čitave utakmice, a posebno suvereno su odigrali od početka druge deonice. Serija od 14:1 praktično je odlučila ishod meča, ostavljajući turski tim bez realnih šansi za povratak. Čvrsta odbrana i efikasna igra u napadu omogućile su Burgu da održi prednost do kraja meča.


Najbolji pojedinci na terenu

U redovima Burga, Ajzea Majk se istakao sa 16 poena i 6 skokova, dok je Džekuan Luis doprineo sa 14 poena, a Alfred Žulijen sa 11. Sa druge strane, Anhel Delgado je bio jedan od najefikasnijih sa 15 poena i impresivnih 16 skokova, dok su pozajmljeni igrač Zvezde, Marko Simonović, i Derek Nidam dodali 14 odnosno 13 poena.

Planovi za revanš

Revanš meč između Burga i Bešiktaša zakazan je za 29. mart u Istanbulu, dok bi eventualna majstorica bila na programu 3. aprila.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading