STARI KAO VINO! Dušan Tadić "BOMBOM" sa 40 METARA doneo Feneru POBEDU! (VIDEO)

Autor:

Sport

03.04.2024

21:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten naše reprezentacije briljira u Turskoj.

STARI KAO VINO! Dušan Tadić "BOMBOM" sa 40 METARA doneo Feneru POBEDU! (VIDEO)

Foto: Profimedia

Fudbalski susret između Fenerbahčea i Adane obeležio je neizvestan i uzbudljiv tok, a posebnu pažnju privukla je majstorija srpskog fudbalera Dušana Tadića.

Iako je Fenerbahče bio favorit na papiru, Adana se pokazala kao tvrd orah i pružila snažan otpor domaćinu.

Već u 17. minutu meča, Fenerbahče dolazi do vođstva golom Đikua, ali Adana brzo uzvraća preko čuvenog italijanskog napadača Marija Balotelija, koji postiže izjednačujući gol samo osam minuta kasnije.

 

 


Ipak, najuzbudljiviji momenat meča dogodio se u 70. minutu kada je golman Adane napustio kazneni prostor, a Dušan Tadić to koristi i postiže fantastičan gol sa gotovo 40 metara udaljenosti. Ovaj potez je definitivno bio prekretnica meča i pokazao Tadićevu izuzetnu fudbalsku veštinu.

 

 

 

 


Adana je nastavila da pruža snažan otpor, dolazeći do još jednog gola u 80. minutu, ali je Fenerbahče uspeo da zadrži prednost golom Dursuna u 85. minutu. Konačan rezultat bio je 3:2 u korist Fenerbahčea.

Ovaj meč je pokazao da u fudbalu nikada ne treba potceniti protivnika, kao i da majstorije poput one Dušana Tadića mogu doneti preokret i pobedu čak i kada se čini da je sve izgubljeno.

 

 

Fenerbahče se sada nalazi na drugoj poziciji turskog šampionata sa 82 poena, i kaska samo dva boda za vodećim Galatasarajem. Što se njihovog večerašnjeg protivnika tiče, oni zauzimaju sigurnu sredinu tabele sa solidnih 39 poena. 

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading