U FENERBAHČEU DONELI RADIKALNU ODLUKU! Evo DA LI Tadić i ekipa ISTUPAJU iz turske lige!

Autor:

Sport

02.04.2024

22:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Konačno je poznato!

U FENERBAHČEU DONELI RADIKALNU ODLUKU! Evo DA LI Tadić i ekipa ISTUPAJU iz turske lige!

Foto: www.profimedia.rs

Na nedavno održanoj vanrednoj sednici Skupštine Fenerbahčea, članovi kluba su se okupili na stadionu "Šukru Saracoglu" u Istanbulu kako bi doneli istorijsku odluku o budućnosti kluba. Glavna tema sednice bila je moguće napuštanje turske lige, što je izazvalo veliku pažnju javnosti i navijača širom zemlje.


Nakon žustre rasprave i analize različitih opcija, predsednik kluba Ali Koča izneo je odluku da se pitanje istupanja iz lige odloži do sledeće generalne skupštine za tri meseca. Ovo je izazvalo iznenađenje među prisutnima, s obzirom na prethodna nagađanja i spekulacije o mogućem istupanju. Predsednik je naglasio da je istupanje iz lige najmanje preferirana opcija posle glasanja, iz razloga koji nisu samo sportske prirode, te da će se odluka o tome ostaviti otvorenom do naredne skupštine.


Okupljenih oko 25.000 navijača na stadionu Šukru Saracoglu s nestrpljenjem su iščekivali rezultat "referenduma" o budućnosti kluba. Iako se očekivalo da će biti izglasano istupanje iz lige, odluka o odlaganju je izazvala mešane reakcije među prisutnima. Mnogi su pokazali razumevanje za odluku klupskog rukovodstva, dok su drugi izrazili razočarenje.


Turski mediji već danima analiziraju potencijalne mogućnosti Fenerbahčea u slučaju istupanja iz lige. Pominjale su se različite opcije poput nastupanja u ligama Holandije, Belgije, Francuske ili Nemačke, ali za sada nema ništa od toga.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading