MOŽDA JE PRVI APRIL, ALI NIJE ŠALA! NBA superzvezda pojačala crno-bele! Bio je NAJBOLJI u Hjustonu!

Autor:

Sport

01.04.2024

16:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Igrač koji je prošle sezone davao 20 poena po meču se seli u Grčku!

MOŽDA JE PRVI APRIL, ALI NIJE ŠALA! NBA superzvezda pojačala crno-bele! Bio je NAJBOLJI u Hjustonu!

Foto: Tanjug/AP

Kao da je "bomba" pala u Solunu kada se jutros pojavila informacija da će Kevin Porter Džunior pojačati PAOK. Mnogi su bili ubeđeni da je vest još jedna jeftina provaprilska šala, ali upravo su i crno-beli to istakli kada su se na društvenim mrežama pohvalili prinovom u svojim redovima. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PAOK BC (@paokbasketball)

 

Inače, Kevin Porter Džunior je bio najbolji košarkaš Hjuston Roketsa prethodne sezone, gde je beležio 19.2 poena, kao i preko pet asistencija u proseku, dok je ove sezone dobio otkaz, pošto je optužen za nasilje u porodici.

Koliko su optužbe bile velike, pokazuje podatak da nijedan tim iz najjače lige sveta nije želeo da ima bilo šta sa Porterom. Iako se radi o dokazanom talentu, nekome ko evidentno pravi razliku na terenu i sadrži u sebi Ol-star potencijal, odmah je na početku bilo jasno da neće tako lako pronaći angažman. 

Hjuston ga je zapravo trejdovao u Oklahomu, te su onda Tanderi odlučili da Kevinu bez mnogo razmišljanja pokažu vrata. Trajala je potraga za klubom, i na kraju je odabir nekim čudom pao na tim iz Soluna. 

Ukoliko pokaže da može igrati na istom nivou u evropskoj košarci, te da može ostati izvan problema van terena, pokazaće se da je PAOK dobio vanvremensko pojačanje. Pitanje je samo da li će uspeti da ga zadrže, jer jednom kada se ispuni sve ono napisano u prvim redovima pasusa, zasigurno je da će najbolji evroligaši poput lešinara dotrčati u potrazi za Porterom. Nikoga ne bi iznenadilo ni da se ponovo vrati u NBA, pod svim ovim uslovima. 

Ipak, ima vremena do tada, a crno-beli mogu samo da slave jer teško da su mogli da se nadaju boljem prvoaprilskom iznenađenju. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading