SAMO DISCIPLINA! OBRADOVIĆ KAZNIO TROJICU IGRAČA! Evo ko je otišao u halu PRAVO s aerodroma!

Autor:

Sport

01.04.2024

11:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najavio je to sinoć Željko.

SAMO DISCIPLINA! OBRADOVIĆ KAZNIO TROJICU IGRAČA! Evo ko je otišao u halu PRAVO s aerodroma!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana savladali su Budućnost u Morači rezultatom 89:83 u 25. kolu AdmiralBet ABA lige i time obezbedili drugu poziciju na tabeli pred plej-of.

Ipak, i pored pobede, trener crno-belih Željko Obradović nije bio zadovoljan igrom pojedinih igrača iz svog tima. To sigurno nisu mogli da budu stranci, ni Ledej, ni Panter, ni Doužer, Naneli ili Kaminski koji su odigrali dobar meč, već trojica za koje je Maksbet otkrio o kome se tačno radi.

- Recept je da svi budu na visokom nivou. Igrali smo pre nekoliko dana protiv Olimpijakosa, učinak igrača sa klupe je bio tri poena, tako da je jasno da košarka ne može da se igra sa pet igrača. Nije samo koš košarka, ima mnogo segmenata u kojima može da se pomogne timu. Zakazao sam već sutra ujutru trening nekima, pravo sa aerodroma, da vidimo šta se dešava - izjavio je Obradović sinoć nakon meča.

Republika

Foto: Starsport

Aleksa Avramović i Alen Smailagić

U halu su, po navodima tog portala morali: Alen Smailagić, Aleksa Avramović i Uroš Trifunović.

Obradović je bio nezadovoljan njihovim učinkom i angažovanjem u Morači u meču od ogromne važnosti. Avramović je postigao četiri poena, a Trifunović i Smailagić se nisu ni upisali u strelce protiv Budućnosti.

Za kraj izjave trener Partizana dodao je:

Iskustvo uči da treba da idemo korak po korak. Setite se Studentskog centra i kako je to izgledalo. Imamo još dve utakmie u Evroligi, imamo šanse da uđemo u plej-in. Dobra stvar je što ima i do nas, pa ćemo videti. Onda da se okrenemo ABA ligi. Rekao sam igračima, pogotovo posle Real Madrida i ispražnjenosti prošle sezone, da se svaki rival poštuje. Ne bih se zaletao da ćemo igrati protiv Budućnosti i u doigravanju ABA lige.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading