POGLEDAJTE KAKO JE LEDEJ TROJKOM "SREDIO" PARTIZANU DRUGO MESTO NA JADRANU: Tek se vratio u tim, a odmah heroj (VIDEO)

Autor:

Sport

31.03.2024

21:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika borba je viđena u Morači.

POGLEDAJTE KAKO JE LEDEJ TROJKOM "SREDIO" PARTIZANU DRUGO MESTO NA JADRANU: Tek se vratio u tim, a odmah heroj (VIDEO)

Foto: ABA liga

Košarkaši Partizana savladali su Budućnost u Morači rezultatom 89:83 u 25. kolu AdmiralBet ABA lige.

Odmah na samom startu pokazao je domaćin da će biti tvrd orah. Sjajno su plavo-beli ušli u meč, sa prilično dobro raspodeljenim poenima, ali je odgovor na to imao Kevin Panter. Sjajni kapiten Partizana je u prvoj četvrtini ubacio čak 11 od 23 poena crno-belih.

Neizvesna igra prenela se na isti način i u drugu deonicu. Partizan je imao +4 u jednom momentu što je u prvom poluvremenu bila najveća prednost jednog tima, pa je potom pred kraj istog usledila šuterska rapsodija na obe strane. Čak sedam od poslednjih osam

napada drugog kvartala bilo je završeno pogocima za tri. Usledilo je slično drugo poluvreme crno-belih kao protiv Olimpijakosa - odlična treća i mlaka četvrta četvrtina.

Probudili su se Džejms Naneli i Pi-Džej Doužer koji su direktno uticali na to da Partizan stekne maksimalnih +7 pre poslednje deonice.

A onda, kako smo i navikli od "parnog valjka" ove sezone - drama na kraju. Dozvolili su crno-beli da im Budućnost priđe na svega poen zaostatka tri minuta pre kraja. Međutim, heroj u završnici bio je povratnik u redove Žocovog tima - Zek Ledej.

Pogodio je prvo za dva, a potom i za tri u ključnim momentima susreta, da bi odličnom odbranom na kraju Partizan potvrdio pobedu i osigurao drugu poziciju u regionalnoj ligi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading