RASTU TENZIJE PRED DERBI U MORAČI! Budućnost izdala saopštenje u vezi meča sa Partizanom!

Autor:

Sport

31.03.2024

18:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odnosi se na navijače.

RASTU TENZIJE PRED DERBI U MORAČI! Budućnost izdala saopštenje u vezi meča sa Partizanom!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana od 19:30 časova gostuju Budućnosti u Morači u okviru 25. kola AdmiralBet ABA lige. Utakmica koja može mnogo toga odlučiti jer, onaj ko pobedi večeras - gotovo sigurno zauzeće drugu poziciju na tabeli pred doigravanje.

Večerašnji meč između Podgoričana i crno-belih u glavnom gradu Crne Gore donosi uzbuđenje i napetost, a u duhu toga pristigao je i apel domaćina na fer i sportsko navijanje. Klub je izdao saopštenje u kojem poziva svoje navijače da se uzdrže od vređanja gostujuće ekipe i njihovih porodica, ističući da samo korektno navijanje može pružiti podršku njihovim igračima i ekipi.

Republika

Foto: Starsport

Partizan - Budućnost

- Budućnost poziva sve navijače, koji nas verno bodre, da u meču sa Partizanom ne bude vređanja gostujuće ekipe i njihovih porodica.

Molimo vas da navijanje bude fer, sportsko i korektno jer samo takvim navijanjem dajete vetar u leđa našim igračima i ekipi.

Kapije SC "Morača" će biti otvorene od 17:30h.

Klub moli sve navijače da dođu što ranije na utakmicu kako bi se izbegle gužve na ulazima zbog detaljnih provera prilikom ulaska, dok će kapije biti zatvorene na 20 minuta do početka. U dvoranu je strogo zabranjeno unošenje sitnih predmeta, upaljača, ambalaže, pića i pirotehnike. Takođe, molimo vas da poštujete numeraciju sedišta zbog izbegavanja gužvi na sektorima - saopšteno je iz KK Budućnost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading