PARTIZAN UPOZORAVA SVOJE NAVIJAČE! Grobari, OVO morate znati pre odlaska na meč sa Olimpijakosom!

Autor:

Sport

27.03.2024

13:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uvodi se novi prsten provera.

PARTIZAN UPOZORAVA SVOJE NAVIJAČE! Grobari, OVO morate znati pre odlaska na meč sa Olimpijakosom!

Foto: Starsport

Novi režim bezbednosti za utakmicu Partizana protiv Olimpijakosa

Košarkaški klub Partizan je uoči utakmice 32. kola Evrolige protiv Olimpijakosa koja se igra sutra od 20:30 časova najavio rigoroznije mere bezbednosti. PR kluba istakao je da su dodatne mere uvedene zbog problema sa falsifikovanim ulaznicama i u svetlu nedavnih dešavanja u Moskvi.

Nakon sastanka bezbednosnih službi, želim da u ime kluba saopštim da je odlučeno, u svetlu dešavanja u Moskvi, pooštrene bezbednosne mere od strane policije i svih službi na sutrašnjoj utakmici. Takođe, u ime kluba želim da obavestim navijače da se uvodi nova pretprovera ulaznica zbog pojave falsifikovanih karata. Postojaće pretprovera ulaznica ispred dvorane, tako da ćemo imati dva prstena provere sezonskih i dnevnih ulaznica pre nego što neko uđe u dvoranu - rekli su iz Partizana.

Republika

Foto: Starsport

Prethodna utakmica Partizana u Evroligi

Ključna utakmica za Partizan


Podsetimo, košarkaši Partizana su na prekretnici jer će u samo 15 dana saznati da li su pukovnici ili pokojnici. Izabranici Željka Obradovića su pred serijom teških i sudbonosnih utakmica, kako u Evroligi, u kojoj jure plej-in, tako i u AdmiralBet ABA ligi, u kojoj se bore za drugu poziciju da bi imali prednost domaćeg terena u plej-ofu sve do finalne serije, pod uslovom da to finale bude protiv Crvene zvezde, koja je na korak do overavanja prve startne pozicije za doigravanje.
Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading