REĐAJU SE SJAJNE VESTI ZA OBRADOVIĆA! Olimpijakos dolazi Partizanu u goste BEZ SRBA, ali i još jednog košarkaša!

Autor:

Sport

26.03.2024

19:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ni on ne može da igra zbog zdravstvenih problema.

REĐAJU SE SJAJNE VESTI ZA OBRADOVIĆA! Olimpijakos dolazi Partizanu u goste BEZ SRBA, ali i još jednog košarkaša!

Foto: Starsport

Olimpijakos suočen sa izazovima pred meč sa Partizanom

Uoči veoma važnog meča za Partizan, koji se bori za plej-in poziciju i deseto mesto, Olimpijakos se suočava sa izazovima, pošto u beogradsku Arenu dolazi bez ključnih igrača zbog povreda. Prema informacijama koje prenose grčki mediji, trener Jorgos Barcokas neće moći da računa na Nikolu Milutinova i Filipa Petruševa koji su trenutno povređeni, ali i na još jednog igrača.

Nedostatak Mihalisa Luncisa dodatni udarac za Olimpijakos


Dodatni udarac za tim predstavlja nedostatak Mihalisa Luncisa, koji, kako se navodi, ima virus i nije u mogućnosti da putuje. Luncisov učinak ove sezone je bio prosečno osam minuta po utakmici uz 1,5 poena, 0,6 skokova i 0,4 asistencije. Ovo predstavlja dodatni izazov za Olimpijakos koji se trenutno nalazi na petom mestu u Evroligi, ima isti skor kao i Fenerbahče, 19 pobeda i 12 poraza.

Borba za Top 8 u punom jeku, nedostatak ključnih igrača otežava ambicije Olimpijakosa

Njihova borba za mesto u TOP 8 ovogodišnjeg takmičenja je u punom jeku, a nedostatak ključnih igrača sigurno će otežati ambicije kluba iz Pireja da ostvari cilj u preostalim utakmicama ligaškog dela.

Uoči ovog značajnog meča, Partizan će imati priliku da iskoristi situaciju i pokuša da ostvari važnu pobedu, dok će Olimpijakos morati da se osloni na ostatak tima kako bi nadoknadio nedostatak ključnih igrača. Podsetimo da je za domaćina ulog koji meč nosi ogroman, pošto je svaki od preostala tri kola kao finale za tim Željka Obradovića. 

 

 

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading