HEZONJA PRESEKAO: Hrvat nastavlja karijeru na BALKANU!

Autor:

Sport

27.03.2024

12:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači Partizana su ga prizivali.

HEZONJA PRESEKAO: Hrvat nastavlja karijeru na BALKANU!

Foto: Starsport

Mario Hezonja odlučio da nastupa za Panatinaikos

Nakon što je odbio Real Madrid, Mario Hezonja je konačno doneo odluku o sledećem koraku u svojoj košarkaškoj karijeri. Prema informacijama španske "Marke", Hezonja će se pridružiti Panatinaikosu, timu za koji je već nastupao. Finansijski uslovi i dužina ugovora su bili presudni faktori u njegovoj odluci, a prema navodima Hesusa Sančeza, Hezonja će godišnje zarađivati oko 2.000.000 evra.

Republika

Foto: Starsport

Mario Hezonja protiv Partizana


Flert sa Partizanom ostao bez rezultata

Iako je među navijačima Partizana već duže vremena jedan od omiljenih gostiju, Mario Hezonja ipak nije izabrao da karijeru nastavi u beogradskom klubu. Iako su grobari konstantno prizivali njegovo ime, te je čak i sam Hezonja "flertovao" sa ovom idejom, čini se da su finansijski uslovi i dužina ugovora u Panatinaikosu bili presudni faktori. Hrvatski košarkaš je nedavno pocepao mrežicu "parnog valjka" sa 25 poena i neverovatnom preciznošću sa linije za tri poena (5/6), tako da je čak uspeo u momentima da navede grobare na zvižduke, ali je potom okačio snimak sebe kako stoji na parketu pred sam susret dok čitava Arena gromoglasno peva himnu Partizana, pa se sve ubrzo zaboravilo.

Popularnost i odlazak iz Real Madrida

Hezonja je tokom svog boravka u Real Madridu stekao značajnu popularnost među navijačima, ali je ipak odlučio da odbije dve ponude za novi ugovor i krene u potragu za novim izazovima. Ovo je izazvalo znatnu pažnju u evropskoj košarci, a konačna odluka da napusti Madrid je doneta nakon pažljivog razmatranja svih ponuda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading