OBRADOVIĆ PRED UTAKMICU SEZONE PARTIZANA NA JADRANU: Značajno i za nas i za Budućnost!

Autor:

Sport

30.03.2024

16:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veoma važan meč za oba tima je na programu sutra.

OBRADOVIĆ PRED UTAKMICU SEZONE PARTIZANA NA JADRANU: Značajno i za nas i za Budućnost!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana sutra od 20:30 časova gostuju Budućnosti u Morači u okviru 25. kola AdmiralBet ABA lige. Utakmica koja može mnogo toga odlučiti jer, onaj ko pobedi sutra - gotovo sigurno zauzeće drugu poziciju na tabeli pred doigravanje.

Trener crno-belih Željko Obradović svestan je važnosti meča.

- Znamo da je utakmica veoma značajna za nas i Budućnost, pobednik osigurava drugu poziciju. Probali smo ova dva dana da se spremimo. Znamo da igramo u pravoj košarkaškoj atmosferi, protiv veoma dobrog tima. Na nama je da probamo da odigramo najbolju moguću utakmicu - rekao je Obradović, a preno klupski sajt.

Očekivanja je izneo i centar Partizana Balša Koprivica.

Republika

Foto: Starsport

Balša Koprivica i Željko Obradović

- Najbitnija utakmica ove sezone u ABA ligi, definitivno. Budućnost nije imala meč desetak dana, verujem da su imali priliku da se dobro pripreme za nas, mi imamo nekoliko dana da se pripremimo. Očekujemo dobru atmosferu - zaključio je košarkaš crno-belih.

Kada je u pitanju domaći tim, trener Budućnosti Andrej Žakelj ističe da je ekipa spremna.

Očekujem da momci pruže maksimum. Glavni su pristup, energija i koncentracija. Ako u tim elementima budemo dobri, onda imamo šansu. Imali smo vremena da se spremimo taktički, ali pre taktike su ovi elementi bitni. Siguran sam da ćemo uz pomoć vernih navijača pokazati pravo lice - izjavio je Žakelj i dodao:

- Sigurno će biti veliki broj navijača u dvorani, tako da moramo biti spremni za borbu od prvog do poslednjeg sekunda. Očekujem veliku podršku sa tribina. Navijači su pokazali da mogu da na budu veliki vetar u leđa tokom sezone. Očekujem veliku borbu i kvalitetnu utakmicu - rekao je nekadašnji NBA igrač.

Podsetimo, obe ekipe su trenutno na skoru 18-6, a do kraja regularnog dela sezone na Jadranu ostalo je još svega dva meča, pa će zato ovaj biti od ključne važnosti za obe ekipe.

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading