SALE TROPIKO NAKON RAZVODA PRONAŠAO SE U HRISTU: Pokušao sam sa psihoterapijom, ali nije mi trebao savet, već SPAS! (VIDEO)

Autor:

Zabava

01.04.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Aleksandar Cvetković priznao je da mu nije bilo lako posle razvoda od Jovane Pajić, te da se za razliku od drugih koji su utehu pronašli u drugoj ženi, piću i drogi on borio na svoj način.

Pevač Tropiko benda Aleksandar Sale Cvetković bio je gost emisije Ispovesti na portaku Srpskog telegrafa, Republika, te tom prilikom progovorio o razvodu sa Jovanom Pajić, te prvi put priznao da je pokušavao da ode ko psihoterapeuta, da olakša sebi, ali tad je shvatio da mu ne treba savet, već spas, tako da je dobio blagoslov od Boga i pronašao sebe u Hristu. 

- Svako od nas kad izgubi nekog ima momenat pronalazenja samog sebe i tada mora da se uhvati necega zbog cega zivis ima sdecu ok gde je to sto je bilo tu pa ga nema kao kad izgubis roditelje. Razumece me oni koji su to prosli neko pronadje utehu unovome neko undrugoj zeni neko u picu u drogi kod mene nije bio takav slucaj ja sam dobio blagoslov od Boga da se pronadjem u Hristu i to je nesto sto je danas u meni to je put koji mi je pomogao probavao sam da odem kod psihoterapeuta ali to je za mene bilo nesto sto vez znam teebalo mi je nesto drugacije trebao mi je spas a ne savet - rekao je Sale. 

Foto: Instagram.com

 Sale Tropiko i Jovana Pajić

U bratu sam video rivala dok nisam shvatio šta želim u životu

Sale je odrastao uz oca muzičara i brata koji mu je bio rival dok su bili manji i dok on nije shvatio šta zaista želi u životu

Hteo sam da sviram bubanj i dobio sam priliki u tatinom bendu da malo sviram dok tata u jednom momentu nije rskao za mog starijeg brata evo ga moj naslednik kao pevac, ja sam se tu sprotivio ja bolje pevam nego on rivalitet je postojao tako da sam se brzo presaltao na pevanje i shvatio da imam talenat za to - otkrio je Cvetković. 

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Bojan Tasić Džaja 

Od Džaje iz Amadeus benda sam učio ovaj posao 

Kada je Aleksandar Cvetković Sale iz Leskovca došao u prestonicu Bojan Tasić Džaja i momci iz Amadeus benda su već uveliko nastupali, tako da je kroz podstanarski život sa kolegom učio sve o cakama neophodnim za profesiju, te priznaje da ga je gledao kao rođenog brata.

- Baš smo se skoro sreli u Minhenu, svirali smo zajedno nakon dugo vremena i baš smo bili srećni zbog toga, osvanuli smo družeći se. Džaja iz Amadeusa i ja smo bili cimeri. Oni su već imali karijeru kad smo mi došli iz Leskovca bez ičega, bez pesme bez imena. Džaja mi je bio kao burazer, našao mi se kad je trebalo, gledao sam u njega i učio kako se radi ovaj posao. Nesebično smo pomagali jedan drugom, interesantno je da smo obojica device u horoskopu, tako da je stan u kom smo živeli bio čist kao suza, nismo bili aljkavi - priseća se Sale.  

Foto: Instagram.com

 

Život sa tinejdžerkom je teži kad znaš kakav si ti bio u tom uzrastu

Iz braka sa bivšom suprugom Jovanom Sale ima dve ćerke Helenu i Đinu, a kako je starija naslednica već tinejdžerka, priznaje da nije spreman na sve što ga čeka.

- Svi smo prošli kroz taj period, ja sam bio tinejdžer, ono lud, pa lud.  Jovana i ja smo bili takvi kad smo bili tinejdžeri i znamo šta nas čeka i kroz sta prolazimo sada. Biće svašta dešavaće se svašta. Mi smo strpljivi i popustiljivi, ali i prezategljivi, drugo je vreme pa smo malo i dosadni, bitno je da budemo uz njih i kad su tužni i srećni - otkrio je Sale. 

Nemam sina, ali nikad se ne zna, videćemo

Sale Tropiko priznaje da je srećan i emotivno ispunjen uz novu ljubav, te iako ima dve ćerke priznaje da ne bi imao ništa protiv muških naslednika

Ja nemam sinove, moj rođeni brat ima 4 sina i zamolio sam ih skoro da mi sednu svi u krilo da se fotografišemo. Ne mogu da opišem šta je prošlo kroz moje telo. Rekao sam mu: "Kako si ti srećan čovek". Tatine ćerke su mezimice naravno, ali ima nešto specijalno i u sinovima, pa ne znam videćemo, ko zna sa - kroz smeh je zaključio Cvetković 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading