OBRADOVIĆ KIVAN NA IGRAČE I PORED POBEDE! "Sutra trening pravo sa aerodroma!"

Autor:

Sport

31.03.2024

22:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Da vidimo šta se dešava"

OBRADOVIĆ KIVAN NA IGRAČE I PORED POBEDE! "Sutra trening pravo sa aerodroma!"

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana savladali su Budućnost u Morači rezultatom 89:83 u 25. kolu AdmiralBet ABA lige i time obezbedili drugu poziciju na tabeli pred plej-of.

Trener crno-belih Željko Obradović izneo je utiske nakon meča.

- Hvala svim ljudima iz Budućnosti na izuzetnom gostoprimstvu, što i mi pokušavamo da im vratimo svaki put kad dođu. Bilo je na zavidnom nivou što se tiče fair playa svih aktera. Evidentno je da je utakmica odlučena na kraju, kada je Zek Ledej teškim šutem napravio razliku. Posle toga smo odigrali koncentrisano poslednju odbranu. Sitni detalji su odlučili u dobroj košarkaškoj utakmici, rekao je Obradović.

Osvrnuo se potom i na heroja meča Zeka Ledeja koji se vratio u tim nakon porodične tragedije.

- Jasno je da igramo u tom ritmu i da smo imali dva treninga za pripremu, za razliku od Budućnosti. Zek je propustio pet utakmica i videlo se koliko je bitan u svim segmentima u igri. Može on i bolje, kao i svi ostali. Samo je stvar koncentracije. Budućnost je odigrala veoma dobro, bilo je uživanje za sve koji su gledali, nastavio je Žoc.

Republika

Foto: ABA liga

Zek Ledej protiv Budućnosti

- Recept je da svi budu na visokom nivou. Igrali smo pre nekoliko dana protiv Olimpijakosa, učinak igrača sa klupe je bio tri poena, tako da je jasno da košarka ne može da se igra sa pet igrača. Nije samo koš košarka, ima mnogo segmenata u kojima može da se pomogne timu. Zakazao sam već sutra ujutru trening nekima, pravo sa aerodroma, da vidimo šta se dešava - izjavio je Obradović i potom završio:

- Iskustvo uči da treba da idemo korak po korak. Setite se Studentskog centra i kako je to izgledalo. Imamo još dve utakmie u Evroligi, imamo šanse da uđemo u plej-in. Dobra stvar je što ima i do nas, pa ćemo videti. Onda da se okrenemo ABA ligi. Rekao sam igračima, pogotovo posle Real Madrida i ispražnjenosti prošle sezone, da se svaki rival poštuje. Ne bih se zaletao da ćemo igrati protiv Budućnosti i u doigravanju ABA lige.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading