MELOUN BESNEO NA SUDIJE! Javljao mu se POKOJNI OTAC?! (VIDEO)

Autor:

Sport

18.03.2024

09:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Burna reakcija trenera Nagetsa.

MELOUN BESNEO NA SUDIJE! Javljao mu se POKOJNI OTAC?! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Majk Meloun

Košarkaši Dalasa su ostvarili pobedu nad Denverom rezultatom 107:105, zahvaljujući čudesnom pogotku Kajrija Irvinga u poslednjoj sekundi utakmice. Nakon što je Dalas imao poslednji napad sa samo dve sekunde na semaforu, Irving je uspeo da preko Nikole Jokića levom rukom pogodi odlučujući koš.

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić i Luka Dončić


Nikola Jokić je završio utakmicu sa dabl-dabl učinkom od 16 poena i 11 skokova, uz sedam asistencija. Iako je imao solidan učinak, Jokić je imao loš procenat šuta, pogodivši samo šest od 16 pokušaja. Delimično, razlog za to treba tražiti u činjenici da je tokom meča dobio nekoliko udaraca od domaćih košarkaša.

Tokom meča, trener Denvera Majk Meloun je u jednom trenutku uleteo na teren kako bi se raspravljao sa sudijama, što je izazvalo dosta pažnje. Tamošnji novinari pišu da je Meloun na konferenciji za medije izjavio da je tokom meča imao osećaj da sa neba čuje glas svog pokojnog oca koji mu govori: "Vi ste isti stari Nagetsi".

 

 

Ovaj meč između Dalasa i Denvera izazvao je veliku pažnju kako publike, tako i sportskih analitičara. Mnogi su istakli Kajrijev pogodak kao jedan od najuzbudljivijih trenutaka sezone, dok su pojedini analitičari diskutovali o Jokićevom učinku i uticaju Melounovog incidenta na ekipu.

 

Standings provided by Sofascore


BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading