MAJAMI DOBIO TRILER ZAVRŠNICU! Adebajo POGODIO sa ZVUKOM sirene za pobedu! (VIDEO)

Autor:

Sport

17.03.2024

22:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa srpskog reprezentativca Nikole Jovića slavila rezultatom 104:101 protiv Detroita.

MAJAMI DOBIO TRILER ZAVRŠNICU! Adebajo POGODIO sa ZVUKOM sirene za pobedu! (VIDEO)

Foto: printscreen

Bam Adebajo

Košarkaši Majami Hita su odigrali uzbudljiv meč protiv ekipe Detroit Pistonsa, koji je kulminirao neizvesnom završnicom uz zvuk sirene.

Iako je Majami vodio veći deo drugog poluvremena, najlošiji tim lige je uspeo da izjednači na samom kraju.

Međutim, heroj ove utakmice definitivno je bio Bam Adebajo, centar Majamija, koji je uzeo poslednji šut utakmice uz zvuk sirene i pogodio, što je donelo veliko slavlje kako na terenu, tako i među navijačima.

Nikola Jović nije igrao ovu utakmicu. Najbolji pojedinac utakmice bio je upravo Adebajo sa impresivnih 20 poena i 17 skokova, dok je Dankan Robinson dodao 30 poena, a Teri Rozir 17 poena, šest skokova i devet asistencija. Sa druge strane, u ekipi Detroita, Ivan Furnije je postigao 18 poena, Kaningem 17 poena i devet asistencija, dok je Duren upisao dabl-dabl sa 11 poena i 10 skokova.

Prošlosezonski NBA finalista se trenutno nalazi na osmom mestu na tabeli, dok je Detroit na 14. poziciji sa samo jednom pobedom više od Vašington Vizardsa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading