DOBRA PARTIJA MICIĆA NIJE POMOGLA! Hornetsi NEMOĆNI protiv jedne od NAJGORIH EKIPA U ISTORIJI!

Autor:

Sport

12.03.2024

03:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teško da ova ekipa ima kapacitet za plej-of.

DOBRA PARTIJA MICIĆA NIJE POMOGLA! Hornetsi NEMOĆNI protiv jedne od NAJGORIH EKIPA U ISTORIJI!

Foto: Tanjug/AP

Vasilije Micić

Košarkaši Šarlot Hornetsa izgubili su na meču protiv Detroit Pistonsa na domaćem terenu rezultatom 97:114.

Iako je u pitanju jedna od najlošijih ekipa u istoriji američkog sporta, ovo je bio treći put zaredom da "stršljenovi" ne pronalaze rešenje u međusobnim susretima. 

Vasilije Micić je meč završio sa 11 poena, 7 asistencija, 5 skokova, 1 ukradenom i 2 izgubljene lopte za 33 minuta u igri. Odigrao je 

 

 

Micić na svom proseku od dolaska u Šarlot, međutim, nije uspeo da pomogne ekipi da veže dve pobede, što jeste retkost ove sezone kada su Hornetsi u pitanju.

Aleksej Pokuševsku je upisao svoj drugi nastup za Šarlot, ovaj put je nešto duže bio u igri nego protiv Bruklina, ali je za 10 i po minuta ubacio manje poena nego za osam u prethodnom meču, kada je imao 7 poena, 2 skoka, 1 ukradenu i 1 izgubljenu loptu. Sada je kraj njegovog imena pisalo 2 poena, 1 skok, 2 asistencije.

Već u prvom kvartalu bilo je jasno da su na ovom meču glavni Pistonsi. Sjajni Kaninghem je sipao iz svih pozicija, a prednost je rasla, da bi do kraja ovog dela igre došla i do +13, što se malo smanjilo u poslednjem minutu. 

Od tada, pa nadalje, zaostatak Šarlota je samo rastao, a u jednom trenutku je stigao i do -19, što je veoma loše ako ste upoznati sa kvalitetom Pistonsa. 

Pobedom protiv srpskog tandema, Detroit se izjednačio na deobi poslednjeg mesta sa Vašington Vizardsima, dok Hornetsi sa 16. trijumfa zauzimaju 13. poziciju. Ovo je bio čak četvrti poraz u pet utakmica za izabranike Stiva Kliforda. 

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading