VASA MICIĆ OSTAVIO RAJAKOVIĆEVE REPTORSE U SUZAMA! Srpski plej PRVI PUT kao STARTER!

Autor:

Sport

04.03.2024

07:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije imao šutersko veče, ali je igrao veoma zrelo.

VASA MICIĆ OSTAVIO RAJAKOVIĆEVE REPTORSE U SUZAMA! Srpski plej PRVI PUT kao STARTER!

Foto: Tanjug/AP

Vasilije Micić

Uzbudljiva košarkaška utakmica odigrana je prethodne noći u Torontu, gde su domaći Reptorsi uspeli da savladaju ekipu Šarlot Hornetsa rezultatom 111:106. Ova pobeda zadržava Toronto u trci za doigravanje, pružajući navijačima nadu u uspeh u nastavku sezone.

Pod vođstvom srpskog trenera Darka Rajakovića, Toronto je uspeo da sprovede taktički plan koji im je doneo pobedu. Iako srpski plejmejker Vasilije Micić nije imao svoj najbolji šuterski dan, uspeo je da sjajno asistira saigračima i doprinese timskoj igri.

Micić je proveo čak 35 minuta na terenu, upisavši 12 poena, dva skoka i šest asistencija. Iako mu šut nije bio na visokom nivou (5/13 iz igre), njegova uloga u vođenju tima i kreiranju igre bila je govori o tome koliko veću ulogu Vasa ima u Šarlotu nego u Oklahomi. Takođe, ovo je pri put da je bio starter u NBA. 
 

Republika

Foto: Tanjug/AP

Darko Rajaković

Pored Micića, u zapaženim ulogama na terenu našli su se Ar Džej Baret sa 23 poena i Imanuel Kvikli sa 22 poena. Sa druge strane, Brendon Mler se istakao u redovima Šarlota sa 26 poena i 10 skokova, pružajući snažan otpor ekipi Toronta.


Ova pobeda je od velikog značaja za Toronto, koji nastavlja borbu za plasman u doigravanje. Svak trijumf postaje presudan u ovom delu sezone, te se očekuje da će ekipa Reptorsa uložiti maksimalan napor kako bi ostvarila svoje ciljeve.

Sve u svemu, pobeda Reptorsa nad Hornetsima donela je uzbuđenje navijačima i potvrdila njihovu borbu za plej-of. Očekuje se da će ekipa pod vođstvom Darka Rajakovića nastaviti da pruža snažne partije i da će se borba za plasman u sledeću fazu nastaviti u istom ritmu.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading