DRAMA U OKLAHOMI: Micić i Pokuševski posle dva produžetka srušili trećeg Srbina!

Autor: P. Z.

Sport

05.02.2024

04:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Igralo se punih 58 minuta košarke.

DRAMA U OKLAHOMI: Micić i Pokuševski posle dva produžetka srušili trećeg Srbina!

Foto: Tanjug/AP

Vasilije Micić protiv Toronta

Košarkaši Oklahoma siti Tandera pobedili su na svom parketu Toronto Reptorse tek posle dva produžetka. Domaći tim slavio je rezultatom 135:127 (23:33, 24:30, 34:24, 29:23, 8:8, 17:9).

Reprezentativac Srbije Vasilije Micić na terenu je proveo 14 minuta i za to vreme je u pobedi Oklahome učestvovao sa tri poena (1/3 za tri, 0/1 za dva), pet asistencija i jednim skokom.

Za razliku od njega, drugi srpski internacionalac Aleksej Pokuševski nije dobio priliku u pobedničkom timu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Aleksej Pokuševski

Najefikasniji u trijumfu Tandera bio je Džoš Gidi sa 24 poena, dok je Šaj Gildžus-Aleksander ubacio 23, a imao je i 14 asistencija. Ništa gori nisu bili Lugenc Dort i Čet Holmgren, koji su dodali po 22 koša, dok se na 20 zaustavio Aron Vigins.

Sa druge strane, u ekipi koju sa klupe predvodi srpski stručnjak Darko Rajaković, prednjačio je Ar Džej Beret sa 23 poena. Skoti Barns, Denis Šruder i Jakob Peltl postigli su po 19 poena, Imanuel Kvikli je skupio 17, a Geri Trent Džunior 16.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Darko Rajaković

Oklahoma na tabeli Zapadne konferencije deli prvu poziciju sa Minesota Timbervulvsima, pošto obe ekipe imaju učinak od 35 trijumfa i 15 poraza. Takođe, za vratom im dišu Los Anđeles Klipersi i Denver Nagetsi.

Standings provided by Sofascore

Što se Toronta tiče, Reptorsi trenutno sa skorom 17-32 zauzimaju 12. poziciju na Istoku i teško će se dokopati mesta u plej-inu, koje im beži pet pobeda.

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading