NOVI PORAZ HJUSTONA: Ova utakmica je dokaz da Bobi mora da dobije veću šansu!

Autor: P. Z.

Sport

05.02.2024

03:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marjanović zaslužuje da igra više, to je svima jasno.

NOVI PORAZ HJUSTONA: Ova utakmica je dokaz da Bobi mora da dobije veću šansu!

Foto: Tanjug/AP

Košarkaši Minesota Timbervulvsa savladali su na svom terenu Hjuston Roketse rezultataom 111:90 (31:23, 17:21, 32:20, 31:26).

Srpski centar Boban Marjanović bio je jedini igrač u poraženom sastavu koji nije dobio ni sekund prilike, pa možda baš u "tom grmu leži zec" kada je u pitanju neuspeh "raketa".

Najefikasniji u redovima gostiju iz Teksasa bio je Alperen Šengun, koji je imao 15 poena i 11 skokova. Osim njega, Hjuston je imao samo još dvojicu dvocifrenih košarkaša, a to su Kem Vitmor koji je ubacio 14 koševa i Fred van Vlit koji je meč završio sa 11.

Na drugoj strani, Timbervulvse je do pobede vodio sjajni Entoni Edvards sa 32 poena. Takođe, dominirala je i centarska linija Minesote, pošto je Rudi Gober imao 17 poena i 13 skokova, a Karl-Entoni Tauns 14 koševa i deset uhvaćenih lopti. Upravo to je dokaz da je možda Bobi na drugoj strani morao da dobije priliku, pošto Šengun očigledno nije mogao da se izbori sa direktnim rivalima. U ekipi iz Mineapolisa je dvocifren bio još Naz Rajd, koji je postigao 13 poena.

Nakon ove utakmice, Minesota je nastavila borbu za prvo mesto na Zapadu, pošto sada ima skor 35-15. Sa druge strane, Hjuston ima učinak od 23 pobede i 26 poraza, što ga stavlja na 11. poziciju na tabeli, koja je prva ispod crte kada su u pitanju timovi koji idu u ovogodišnji plej-in.

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading