SRBINA PITALI DA ISPUNI OBEĆANJE! Rajakovićev ODGOVOR šokirao je NOVINARE!

Autor:

Sport

27.02.2024

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Toronta imao zanimljivo viđenje.

SRBINA PITALI DA ISPUNI OBEĆANJE! Rajakovićev ODGOVOR šokirao je NOVINARE!

Foto: printscreen/youtube

Darko Rajaković

Košarkaši Toronta ostvarili su važnu pobedu na gostovanju ekipi Indijana Pejsersa rezultatom 130:122, čime su nastavili svoj uspešan niz od tri uzastopne pobede. Ova pobeda značila je i ispunjenje obećanja trenera Darka Rajakovića, koji je igračima obećao večeru ukoliko vezuju tri pobede.

Nakon meča usledilo je slavlje u svlačionici, a atmosfera je bila izuzetno vesela. Trener Rajaković se našalio na račun obećane večere, ističući da će sada morati da ispuni svoje obećanje i izvede igrače na večeru.

- Ne znam ništa ni o kakvoj pici - izjavio je nasmejan trener Rajaković pred novinarima.

Nakon toga je objasnio da će ipak ispuniti svoje obećanje i da će se dogovoriti sa igračima oko mesta gde će večerati. Istakao je da je njegov tim pun skromnih momaka te da im nije potreban fensi restoran, već da će se verovatno odlučiti za neki opušteniji ambijent, možda čak i za picu.

Trener Rajaković je takođe dao komentar o budućnosti tima, ističući da je ovo samo početak. Naglasio je da će tim imati dobre i loše utakmice, ali da je važno da nastave da pobeđuju u ključnim situacijama. Takođe je istakao važnost učenja i konstantnog napretka, posebno se osvrćući na mladog igrača Dika.


Ova pobeda predstavlja važan korak za ekipu Toronta, koja se nada nastavku uspešnih rezultata u narednim utakmicama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading