HAOS NA MEČU GOLDEN STEJTA I ŠARLOTA! Vasa Micić ostao KRVAV!

Autor:

Sport

24.02.2024

07:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle Nju Orleansa, stiže nam još jedna vest o sukobima na parketima Amerike.

HAOS NA MEČU GOLDEN STEJTA I ŠARLOTA! Vasa Micić ostao KRVAV!

Foto: printscreen/x.com

Košarkaši Golden Stejt Voriorsa uspeli su da savladaju ekipu Šarlot Hornetsa rezultatom 97:84, ali ovaj meč nije bio obeležen samo sportskim uspehom.

Naime, tokom finiša meča došlo je do tenzije između igrača, koja je umalo prerasla u ozbiljan fizički sukob. Lester Kinons i Grent Vilijams su se našli u klinču, ali su ih saigrači uspeli sprečiti da dođe do ozbiljnog incidenta.

 

 

Ipak, teške reči i prozivke su se čule, a Kinons je uputio uvrede ka Vilijamsu, što je dodatno zaoštrilo situaciju. Zahvaljujući arbitrima i pribranim saigračima, situacija je na kraju smirena, ali ovakav incident definitivno nije uobičajen u svetu košarke.

Foto: Tanjug/AP

Vasilije Micić


Na ovom meču, srpski plej Vasilije Micić nije prošao nezapaženo. Na jednoj fotografiji moglo se videti da je tokom meča dobio udarac zbog kojeg su mu usta bila okrvavljena. Ipak, Micić je pružio dobru igru, postigavši 10 poena, uz 2 skoka i 3 asistencije za 21 minut proveden na terenu.

Ovo je bio značajan nastup za Micića, koji je konačno dobio priliku da zaigra, nakon što je u Oklahomi uglavnom provodio vreme na klupi. Njegov doprinos na terenu sigurno će obradovati i selektora Svetislava Pešića.

Najefikasniji igrač na meču bio je Majkl Bridžis iz ekipe Šarlota, koji je postigao 19 poena i imao 11 skokova. Sa druge strane, Stef Kari je predvodio ekipu Golden Stejta sa 15 poena, 2 skoka i 5 asistencija. Ova dva igrača su se istakla svojim doprinosom na terenu, doprinoseći učinku svojih ekipa na ovom neefikasnom, ali napetom meču.

Ovaj meč definitivno će ostati upamćen po više od samog sportskog nadmetanja, a tenzija i sukob igrača će sigurno biti tema razgovora u narednom periodu.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading