PIKSIJEV "ORAO" DIGAO GROBARE NA NOGE! Vlahović došao na meč Partizana i Armanija! Nastao je DELIRIJUM! (FOTO)

Autor:

Sport

08.03.2024

21:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli igraju utakmicu 28. kola Evrolige.

PIKSIJEV "ORAO" DIGAO GROBARE NA NOGE! Vlahović došao na meč Partizana i Armanija! Nastao je DELIRIJUM! (FOTO)

Foto: www.profimedia.rs

Fudbaler Juventusa i reprezentacije Srbije, Dušan Vlahović, koji je svojevremeno nosio dres Partizana, odlučio je da pruži podršku košarkašima crno-belih u meču 28. kola Evrolige protiv Olimpije. 

Njegov dolazak u halu izazvao je veliku pažnju, a navijači su ga pozdravili gromoglasnim aplauzom.

Piksijev "orao" je nosio dres Partizana od 2016. do 2018. godine, pre nego što je prešao u redove Fiorentine. Njegova podrška timu sigurno će dodatno motivisati igrače da ostvare pobedu.

 

 

Vlahović se vratio u poznato okruženje gde je stekao veliku popularnost i gde ga pamte brojni navijači. Njegov dolazak nije prošao neprimećeno, a simpatije prema njemu su i dalje veoma jake.

Nakon što je napustio Partizan, Dušan je nastavio da gradi uspešnu karijeru u Italiji, ali je očigledno da je i dalje vezan za klub koji mu je pružio priliku da pokaže svoj talenat.

Crno-beli u Milanu traže 14. pobedu u Evroligi, a atmosfera u hali je spektakularna. Pesma grobara odjekuje Mediolanumom, a navijači Partizana veruju da će njihovi ljubimci ostvariti još jednu veliku pobedu.

Nema sumnje da će Vlahovićeva podrška dodatno podstaći Obradovićeve igrače da pruže svoj maksimum na terenu i ostvare željeni rezultat.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading