MIROTIĆ NA "UDARU" GROBARA! Navijači Partizana VREĐALI prvu zvezdu Armanija! (VIDEO)

Autor:

Sport

08.03.2024

20:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli gostuju Olimpiji u Milanu.

MIROTIĆ NA "UDARU" GROBARA! Navijači Partizana VREĐALI prvu zvezdu Armanija! (VIDEO)

Foto: Starsport

Nikola Mirotić

Košarkaši Partizana gostuju ekipi Olimpije u "Mediolanum Forumu" u Milanu od 20 časova i 30 minuta, u poslednjoj utakmici 28. kola Evrolige, a na ovom duelu nastupiće i zvezda tima Nikola Mirotić.

Ogroman broj navijača kluba iz Humske je u dvorani za večerašnji meč i ne samo na jednoj tribini, već su raštrkani posvuda!

Kada je na parket istrčao Nikola Mirotić, zaorile su se i uvrede grobara i s tribina. Pogledajte kako je sve izgledalo:

Pred ovu utakmicu vladala je neizvesnost da li će španski reprezentativac crnogorskog porekla igrati, ali trener regionalnog šampiona Željko Obradović nije se dao prevariti:

Ne znamo mi to dok ne budemo videli taj dan, mi se spremamo uvek za sve igrače koje imaju u timu. Ko će igrati, ko neće mi to ne znamo - istakao je Obradović, pa se ispostavilo da je bio u pravu.

Grobari su, inače, pre meča u velikom broju se okupili po milanskim trgovima i uživali pred početak utakmice Obradovićevih i Mesininih izabranika.

Nije izostalo ni okupljanje u metrou, gde se takođe čula pesma najvatrenijih pristalica crno-belih, koji će protiv Armanija pokušati da pobedom zadrže šanse za plasman u Top 8 Evrolige.

Partizan je trenutno na skoru 13-14, dok Armani ima 11 pobeda i 16 poraza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading