DRAGANA MIRKOVIĆ DOŽIVELA PEH PRED KONCERT: Razočarala se, pa izašla JAČA NEGO IKAD!

Autor:

Zabava

08.03.2024

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Mirković je spremna za napravi spektakl u Novom Sadu.

DRAGANA MIRKOVIĆ DOŽIVELA PEH PRED KONCERT: Razočarala se, pa izašla JAČA NEGO IKAD!

Foto: Republika

Dragana Mirković

Dragana Mirković večeras će održati koncert u Novom Sadu, za koji se dugo pripremala, a kako je i sama priznala za naš portal, razočarala se što neće uspeti da dočara atmosferu iz Beograda, jer je bina mnogo manja, što ju je poprilično rastužilo:

- Svim i svačim su me danas iznenadili, ako krenem da nabrajam, trajaće dugo, a ljudi me čekaju. Ja sam toliko iznenađenja večeras spremila, ali je organizacija pripremila manju binu, tehnički ne može da stane na binu mnogo onoga što smo doneli. Malo sam šokirana, bila sam ljuta, ali sam ja tu, to je mojoj publici najbitnije - otkrila je Dragana Mirković.

Ipak, Dragana je izašla na scenu pred punom halom jača nego ikad i oduševila publiku.

Spektakularnim koncertom u Beogradskoj areni, pevačica Dragana Mirković obeležila je četiri decenije karijere, a koliko je interesovanje publike za koncerte regionalne muzičke zvezde, svedoči i to što je dva meseca ranije rasprodala koncert u Zagrebu, da bi potom, na zahtev publike, otvorila i drugu Arenu u prestonici Hrvatske.

Čitava turneja "Do poslednjeg daha", osim muzikom i emocijama, obeležena je i humanošću jer se muzička zvezda odrekla zarade u humanitarne svrhe, o čemu je i pričala.

- Mili moji, hvala vam za svu podršku i snagu koju mi dajete tokom ove četiri decenije karijere. Sa vama je sve uvek bilo lakše i hvala vam što večeras sa mnom slavite veliki jubilej i što ste sa mnom tu. Ovaj koncert ući će u istoriju kada govorimo o mojim koncertnim aktivnostima, jer će biti svakako moj poslednji koncert u beogradskoj arena koji ću održati. Raduje me činjenica što zajedno učestvujemo u nečemu što je humano, jer sve što se ovde zaradi ići će upravo u humanitarne svrhe i na to sam ponosna - rekla je za medije pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading