NANELI UDARIO PO EVROLIGAŠKIM SUDIJAMA! Partizanov "snajper" se ŽESTOKO POBUNIO! Priključio se LJUBIMCU DELIJA!

Autor:

Sport

08.03.2024

16:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li ovo može rezultirati suspenzijom za Amerikanca?

NANELI UDARIO PO EVROLIGAŠKIM SUDIJAMA! Partizanov "snajper" se ŽESTOKO POBUNIO! Priključio se LJUBIMCU DELIJA!

Foto: Starsport

Košarkaše Partizana večeras (20.30) očekuje težak izazov na gostovanju u Milanu. Utakmica protiv "manekena" mogla bi da odluči mnoge stvari u borbi za opstanak. 

Nažalost, crno-beli neće moći da računaju na jednog od ključnih igrača. U pitanju je Džejms Naneli, koji i dalje muči muke sa povredom zadobijenom u večitom derbiju na Kupu "Radivoja Koraća". U susret duelu svog kluba upravo se Partizanov "snajperista" oglasio preko svog zvaničnog profila na društvenoj mreži "X", kako bi stao u zaštitu svih igrača Evrope. 

Od ranije je poznato da niko od ljubitelja i aktera Evrolige nije zadovoljan varijabilnim kriterijumom sđenja. Sudijske odluke kontinuirano remete mečeve svih klubova, a najsvežiji primer se desio sinoć na duelu Barselone i Valensije. 

Posle utakmice sa "šišmišima" oglasio se nekadašnji košarkaš Crvene zvezde, sa velikom osudom arbitarskih odluka na meču. 

 

 

U njegovu zaštitu je stao i Naneli, napisavši da mu je "drago što je progovorio", te da sudije "nemaju poštovanja" za igrače. 

Poznato je da se ovako slobodoumni gestovi često kažnjavaju, i to veoma rigorzno, tako da je sudbina oba košarkaša u velikom pitanju. Njačešće, slični aktovi su prolazili sa novšanim sankcijama ili čak suspenzijama, a kako su Naneli i Kalina ključni igrači u svojim ekipama, veoma bi problematično bilo ukoliko bi timovi u krucijalnom delu sezone ostali bez glavnih šrafova. 

Svako, u narednim danima treba ispratiti da li će doći do bilo kakve reakcije Evrolige. 

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading