PEVAČ OTKRIO BOLNU PORODIČNU TAJNU: Aca Pejovića u ovakvom stanju niko nikad nije video!

Autor:

Zabava

08.03.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šokantna ispovest Aca Pejovića.

PEVAČ OTKRIO BOLNU PORODIČNU TAJNU: Aca Pejovića u ovakvom stanju niko nikad nije video!

Foto: Promo foto

Poznati pevač narodne muzike, Aco Pejović, često je poznat po svojoj rezervisanosti kada je u pitanju privatni život. Međutim, jednom prilikom je odlučio da podeli sa javnošću jednu veliku porodičnu tragediju koja ga je zadesila.

Godine 1976, zbog nedopustive greške lekara, Pejovićeva majka je izgubila jednog od blizanaca koje je nosila. Nažalost, poznati doktor iz Beograda nije primetio da se radi o dve bebe, što je dovelo do tragičnog ishoda po jedno dete koje se doslovno ugušilo. Brat koji je uspeo preživeti rođenje imao je svega kilogram i četiristo grama, a dobio je ime Radojica, po čuvenoj narodnoj epskoj pesmi "Mali Radojica".

Republika

Foto: ST/N. Pančić

Aco Pejović

 

Aco Pejović je istakao da je vremenom prihvatio tu tragediju kao Božiju volju. Redovno pali sveću za svog preminulog brata kada poseti crkvu, izražavajući poštovanje prema njegovoj duši. Iako se postavlja pitanje da li je to ispravno s obzirom na verovanja o paljenju sveće za nekrštenu decu, pevač ističe da je duša duša, čak i dok je plod u majčinoj utrobi, te da treba ceniti svaki život i ne davati sebi za pravo da ga prekineš. Zbog toga, cela porodica je pazila na mlađeg brata, shvatajući vrednost i krhkost svakog života.

- Vremenom sam to prihvatio kao Božiju volju. Ne pitam sebe šta bi bilo kad bi bilo, ali često uradim ono jedino što mogu za njega - zapalim mu sveću kada odem u crkvu. E, sada, ne znam je li to u redu ili nije, pošto kažu da se onima koji nisu kršteni ne pali sveća, ali ja to radim. Duša je duša, pa čak i dok je plod u majčinoj utrobi. I treba ceniti svaki život i ne davati sebi za pravo da ga prekineš. Zato smo svi puno pazili mlađeg brata - rekao je Pejović jednom prilikom, prenosi "Mondo".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading