JOKIĆ "LETI" U ABI DABI! Srbin i Denver akteri VELIKOG SPEKTAKLA!

Autor:

Sport

06.03.2024

16:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

NBA potvrdila odigravanje utakmice koja privlači ogromnu pažnju.

JOKIĆ "LETI" U ABI DABI! Srbin i Denver akteri VELIKOG SPEKTAKLA!

Foto: Tanjug/AP

Naredne sezone srpski košarkaš Nikola Jokić i njegova ekipa Denver Nagetsi imaju priliku da pokažu svoje umeće i van granica Sjedinjenih Američkih Država.

Naime, NBA liga organizuje utakmice izvan SAD svake godine, a ovog puta red je došao na Abu Dabi.

"Džoker" i njegovi saigrači će se susresti sa Boston Seltiksima u predsezonskim mečevima koji su na programima 4. i 6. oktobra. Ovo će biti sjajna prilika za ljubitelje košarke van Amerike da uživo vide vrhunske igrače koji dolaze iz najjače lige na svetu.

Inače, ova dva tima mnogi navijači "vide" u ovosezonskom NBA finalu, budući na dosadašnje partije koje su prikazivali

 

 

U noćašnjem susretu između Denver Nagetsa i Finiksa, publika je imala priliku da uživa u neizvesnoj i uzbudljivoj igri. Iako su Nagetsi gubili sa 21 poenom razlike, Nikola Jokić je svojom izvanrednom partijom uspeo da dovede "grumenje" do neizvesne završnice. Na kraju je rezultat bio 117:110 u korist Sansa, a Jokić je završio meč sa impresivnih 25 poena, 16 skokova i pet asistencija.

Utakmicu je obeležio i Jokićev izliv besa u završnim trenucima meča, kojim je takođe privukao pažnju.

Podsetimo, nakon što trener Meloun nije tražio čelendž, Jokić je demonstrirao svoje nezadovoljstvo i uputio nekoliko psovku na srpskom jeziku ka svojoj klupi.

Ovaj trenutak izazvao je različite reakcije među fanovima Somborca na društvenim mrežama, uz komentare da niko ne bi voleo da bude na mestu trenera kada Jokić pokazuje svoj bes.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading