SEDNICA PREDSEDNIŠTVA SNS: Obrazlaže se odluka o imenovanju novog mandatara i predsednika Skupštine (FOTO)

Autor:

Vesti

06.03.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon sednice, koja se održava u sedištu SNS-a, predviđene su izjave za medije.

SEDNICA PREDSEDNIŠTVA SNS: Obrazlaže se odluka o imenovanju novog mandatara i predsednika Skupštine (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić

Srpska napredna stranka održava danas sednicu svog Predsedništva, sa početkom u 17 sati.

Nakon sednice, koja se održava u sedištu SNS-a, predviđene su izjave za medije. Kako se nezvanično saznaje javnosti će se obratiti predsednik Srbije Aleksandar Vučić i ministar odbrane Miloš Vučević.

Podsetimo, kako smo saznali ranije danas, vrh Srpske napredne stranke saglasio se o kadrovskim rešenjima kada je reč o predsedniku Narodne skupštine i mandataru za sastav nove vlade.

Saglasnost o ova dva veoma bitna mesta za arhitekturu buduće vlasti postignuta je sinoć na sastanku najužeg rukovodstva najjače političke opcije u državi i očekuje se da bude obrazložena na današnjoj sednici predsedništva stranke koja je zakazana za 17 časova.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić stigao u sedište stranke.

Brojni članovi SNS-a stigli su u sedište stranke, a došao je i predsednik Srbije Aleksandar Vučić, kao i predsednik SNS-a Miloš Vučević.

Pored predsednika na sednicu stižu i ostali članovi predsedništva, kao što su Irena Vujović, Petar Petković i Aleksandar Martinović.

Stigli su i Nikola Selaković, Maja Gojković, Goran Vesić i Tomislav Momirović.

Na sednicu je stigao i Predsednik Privremenog organa grada Beograda Aleksandar Šapić i ministar finansija Siniša Mali.

Podsetimo, juče su Predsedniku Vučiću čestitku za rođendan  uputili predsednik Republike Turske Redžep Tajip Erdogan, predsednik Republike Azerbejdžan Ilham Alijev, predsednik Republike Italije Serđo Matarela, predsednik Bolivarske Republike Venecuele Nikolas Maduro Moros, predsednik Republike Kazahstan Kasim Žomart Tokajev, predsednik Vlade Republike Grčke Kirjakos Micotakis, kao i predsednik Evropskog saveta Šarl Mišel.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Danka

06.03.2024 16:39

Србија је у сигурним рукама уз Вучића и Српску напредну странку!

Nešo N

06.03.2024 16:40

Svi članovi Predsedništva SNS će biti prisutni na sednici jer se veruje da će se na istoj odrediti mandator koji će sastaviti novu Vladu. Takođe se veruje da će biti odlučeno ko će biti novi predsednik Skupštine.

Lola

06.03.2024 16:42

SNS je demokratska stranka, saslušati sve i doneti prave odluke.