ŽELJKO NAHVALIO SVOJE IGRAČE! Evo kakvo je stanje sa Nanelijem i Jaramazom!

Autor:

Sport

03.03.2024

21:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nezaboravno veče u Areni.

ŽELJKO NAHVALIO SVOJE IGRAČE! Evo kakvo je stanje sa Nanelijem i Jaramazom!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana savladali su ekipu Cedevita Olimpije sa 110:102 u okviru 21. kola regionalne ABA lige.

Željko Obradović je nakon meča prokomentarisao dešavanja iz svog ugla.

- Počeo bih od tog rezultata. Igrala se prilično ofanzivna košarka. Prvo poluvreme veoma dobro napadački, sa izuzetnim porotokom lopte, a onda u drugom poluvremenu, kad smo počeli da ne igramo na taj način, tad smo i ušli u problem na utakmici. Sve u svemu, utakmica protiv tima koji je takođe bio raspoložen napadački. Važna pobeda, idemo dalje. Hvala svima koji su bili tu večeras da pomognu ekipi - počeo je Obradović.

Dotakao se Obradović i prvog poluvremena i dva rekorda.

- Pa dobro, dali smo 70 poena... Rekao sam da smo igrali izuzetno dobro u napadu, sa izuzetnim protkom lopte, i prepoznavali situacije. Raspoloženi igrači za napad, a čak je bilo i u prvom poluvremenu situacija koje su mogle bolje da se reše. Igrači su bili veoma raspoloženi napadački, dogodilo se što bi rekli.

Republika

Foto: Starsport

Partizan - Cedevita Olimpija

Ipak, u nastavku je Cedevita Olimpija uspela da se približi.

- Rekao sam da smo prestali da imamo dobar protok lopte, sve što nas je krasilo u prvom poluvremenu. Počeli smo da igramo više individualno, i odatle su nailazili problemi. Takođe, Olimpija je tim koji trči u tranziciji, dali su neke lake koševe. I onda, košarka je takva igra da se sve praktično promeni za dva ili tri poseda. Došli smo u situaciju da oni dođu u poziciju da možda i okrenu utakmicu, ali na sreću smo odigrali dobro, pametno. Sve to izgleda drugačije kad se igrač baci za loptom, kad igrač zagradi protivničkog igrača sa loptom. Sve to odlučuje rezultat.

Dotakao se Žoc i povređenih igrača...

- Na sreću, Ognjen nema ništa ozbiljno. Preporuka je bila do odmori ova dva, tri dana. Nadamo se da će početi već sutra sa individualnim treningom, mada je sutra slobodan dan za ekipu, a takođe i Naneli, oseća se mnogo bolje. On je vukao tu povredu ramena još od finalne utakmice u Kupu. I Tristan ima mali problem sa kolenom, ali nadam se da ću u utorak imati svih 15 igrača na treningu. Bilo bi lepo - podvukao je Obradović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading