HRVAT PRETIO KOLEGI KLANJEM: "PREREZAĆU TI GRKLJAN"! Skandal u SERIJI A!

Autor:

Sport

03.03.2024

11:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teške reči fudbalskog stručnjaka.

HRVAT PRETIO KOLEGI KLANJEM: "PREREZAĆU TI GRKLJAN"! Skandal u SERIJI A!

Foto: Tanjug/AP

Ivan Jurić

Fudbaleri Torina i Fjorentine odigrali su bez golova u 27. kolu Serije A, a hrvatski stručnjak na klupi domaće ekipe, Ivan Jurić, isključen je sa meča direktnim crvenim karton zbog pretnji smrću treneru ''Viole''.

Naime, posle žučne rasprave, hrvatski strateg se doslovno crveneo od besa, a onda je u naletu strasti, poručio da će "prerezati grkljan" Vinćencu Italijanu. Pored direktnog crvenog kartona koji je dobio, sankcije će biti i daleko veće.

Foto: Tanjug/AP

Ivan Jurić

Posle meča, Jurić je shvatio da je preterao, te se izvino svom kolegi sa protivničke klupe, ali deluje da je samo pokušao da ublaži sankcije. 

- Adrenalin je visok i svađamo se zbog stvari zbog kojih ne treba da se svađamo. Italijano je moj prijatelj, preterao sam i tražim da mi oprostite - rekao Hrvat nakon utakmice. 

Ivan Jurić je poznat po svom temperamentu. Srpska javnost imala je prilike da ga upozna najbolje preko sukoba sa Nemanjom Radonjićem. Njih dvojica nisu bili u najboljim odnosima, i više puta smo imali prilike da čujemo koliko je atmosfera u svlačionici Torina bila "zagađena" žučnim rapsravama. Na kraju je čitava "Odiseja" završena odlaskom našeg reprezentativca na pozajmicu u Majorku. Dalja sudbina ostala je nerešena. 

Što se tiče Jurića, on ima još jednu solidnu sezonu u Torinu. Sa "bikovima se nalazi na desetoj poziciji Serije A, i daleko je od zone ispadanja. Međutim, teško i da je neki dalji iskorak u ka evropskoj jeseni opcija, tako da će Ivanova ekipa morati da se zadovolji ovim limbom na tabeli italijanskog prvenstva. 

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading