ONA JE PONELA ZASLUGE ZA BRESKVIČIN DEBAKL NA PZE: Sajsi MC udarila žestoku kontru, pa brutalno odgovorila hejterima!

Autor:

Zabava

03.03.2024

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sajsi MC je Breskvicu "počastila" sa nula bodova, pa odgovorila hejterima na prozivke.

ONA JE PONELA ZASLUGE ZA BRESKVIČIN DEBAKL NA PZE: Sajsi MC udarila žestoku kontru, pa brutalno odgovorila hejterima!

Foto: ST/Dragan Kadić, Printscreen/RTS1

Pevačica Sajsi MC, član stručnog žirija na takmičenju "Pesma za Evroviziju", izazvala je bes kod pojedinih zbog svojih glasova, odnosno nedostatka istih za pesmu "Gnezdo orlovo" Breskvice. Međutim, Sajsi MC se nije obazirala na negativne komentare, već je javno čestitala pobedu Teya Dori i istakla da je došla da glasa, podržavajući sve takmičare.

Srpska predstavnica na Pesmi za Evroviziju je Taya Dora sa pesmom "Ramonda", koju je stručni žiri izabrao za ovogodišnjeg predstavnika Srbije. Iako je Breskvica pobrala najveće simpatije publike, stručni žiri je odlučio drugačije i dao više glasova Teya Dori.

- Došla sam da glasam. Čestitke Teya Dori, kao i svakom takmičaru koji je izašao na binu - napisala je Sajsi MC u objavi na Instagramu.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Sajsi MC

 

Članovi stručnog žirija, poput Žike Zane, MC Sajsi, Dejana Petrovića, Aleksandra Sedlara i Marije Šerifović, glasali su različito, što je doprinelo konačnom izboru srpskog predstavnika za Pesmu za Evroviziju. Kompozitor Dragan Brajović Braja je javno izrazio nezadovoljstvo odlukom MC Sajsi, optužujući je za poraz Breskvice i izražavajući svoje nezadovoljstvo putem Tvitera.

Sve u svemu, takmičenje "Pesma za Evroviziju" je izazvalo burne reakcije kod publike i članova žirija, ali je na kraju Teya Dora izabrana da sa pesmom "Ramonda"  predstavlja Srbiju na ovom prestižnom muzičkom takmičenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading