DANAS JE DATUM OGLEDALA-03.03: Ključno je da OVO uradite, kako bi vas sreća pratila do kraja GODINE!

Autor: REPUBLIKA/M.OGNJENOVIĆ

Lifestyle

03.03.2024

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sada je vreme da stvari krenu u vašu korist.

DANAS JE DATUM OGLEDALA-03.03: Ključno je da OVO uradite, kako bi vas sreća pratila do kraja GODINE!

Foto: shutterstock

datum
Mart je mesec koji obiluje tajanstvenim mogućnostima, sa brojnim važnim nebeskim događajima koji se dešavaju, donoseći prijeko potrebnu promenu koja nudi osećaj obnove, ponovnog rođenja i novih početaka.
 
Otvarajući se 3. marta (3/3), energetski portal nudi božanske intervencije, neočekivane zaplete, pozitivnu energiju, sreću i prilike za veliki rast i transformaciju. Ovo je retka i snažna prilika da oblikujete svoju sudbinu postavljanjem jasnih namera i preduzimanjem akcija kako biste ostvarili svoje ciljeve i snove.

Datum 3.3.2024. smatra se energetskim portalom, posebnim trenutkom u vremenu koji nosi specifičnu vibraciju i mogućnost za dublje duhovno buđenje i manifestaciju. U numerologiji, brojevi imaju posebno značenje, a ponavljanje istih brojeva smatra se snažnim signalom Univerzuma.

Republika

Foto: pixabay.com

Današnji dan je posebna prilika za vas

Kombinujući energiju broja 3, koji se pojavljuje dva puta, portal 3/3 postaje prozor za transformaciju, vremensko razdoblje kada je energetska vibracija Zemlje viša od uobičajene, što olakšava životne promene.

Broj 3 u numerologiji povezan je s kreativnošću, samoprikazivanjem, komunikacijom i rastom. Smatra se brojem koji podstiče izražavanje, optimizam i entuzijazam. Kao takav, energetski portal 3.3. vidi se kao idealno vreme za fokusiranje na kreativne projekte, izražavanje svojih istina i ideja, te za rad na osobnom rastu i razvoju.

U kontekstu duhovnosti i zakona privlačnosti, 3.3.2024. može se smatrati snažnim trenutkom za postavljanje namera i manifestaciju željenih ishoda.

Veruje se da je Univerzum u ovom periodu posebno otvoren za prijem i ispunjenje naših želja i molbi, čineći ovaj datum idealnim za meditaciju, afirmacije i rad na vizualizaciji.

Republika

Foto: pixabay.com

Vreme je da stvari okrenete u vašu korist

Ovaj dan takođe može podstaći introspekciju i duhovno buđenje, nudeći prilike za razumevanje dubljih aspekata sopstva i svemira. Iskoristite ovu priliku za povezivanje sa svojim unutrašnjim vodičem i intuicijom, istražujući nove mogućnosti za duhovni i emocionalni rast. Ovo je vreme koje može doneti mnoge nove početke i prilike, kako na ličnom planu tako i na poslovnom.

Kako bi se maksimalno iskoristila energija ovog datuma, preporučuje se provođenje vremena u meditaciji, praktikovanje zahvalnosti, oslobađanje od starih energetskih blokada i otvaranje srca za nove početke. Takođe, zajedničko okupljanje sa istomišljenicima ili učešće u duhovnim ceremonijama može pojačati iskustvo i omogućiti dublje povezivanje sa univerzalnim energijama.

3.3.2024. nije samo datum u kalendaru, već simbolični portal koji nam pruža priliku za rast, obnovu i povezivanje sa višim aspektima našeg postojanja. To je poziv da se uskladimo sa pozitivnim vibracijama svemira, obnovimo svoje snove i aspiracije, te radimo na ostvarenju svojih najdubljih želja.

Ako često primećujete nizove broja 3, verovatno ćete biti otvoreniji prema intuiciji i suptilnim porukama koje dolaze iz svemira te ćete bolje razumeti sebe, svoju svrhu i vezu sa širim svetom.

Kozmička poruka ovog dana je: "Veruj da je sve u redu, ne osvrći se unazad i nastavi ići napred."

Kako najbolje iskoristiti portal 3/3:

  • Otpustite prošlost i fokusirajte se na sadašnji trenutak i budućnost.
  • Brinite se o svom fizičkom, mentalnom i emocionalnom zdravlju.
  • Razmislite o tome šta treba promeniti u svom životu.
  • Prepoznajte i zamenite ograničavajuća uverenja.
  • Vizualizujte svoju budućnost i postavite ostvarive ciljeve.
  • Povežite se sa svojim unutrašnjim vodičem i intuicijom.
  • Organizujte se i oslobodite prostor od nepotrebnih stvari.
  • Budite otvoreni za nove početke i neočekivane preokret.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading