UŽASNE VESTI ZA SRBINA! Rajaković OSTAO bez NAJBOLJEG!

Autor:

Sport

03.03.2024

09:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Težak peh za Toronto Reptorse.

UŽASNE VESTI ZA SRBINA! Rajaković OSTAO bez NAJBOLJEG!

Foto: Tanjug/AP

Na nedavnoj utakmici protiv Golden Stejt Voriorsa, sjajni krilni košarkaš Toronta Skoti Barns doživeo je nezgodnu povredu.

Pokušavajući da izblokira protivnika, on je udario rukom u obruč i tom prilikom polomio srednji prst leve šake. Ova povreda ne samo da će zahtevati operaciju, već će igraču takođe biti potrebno vreme za oporavak, što će neminovno uticati na sastav i performanse ekipe.

Prema trenutnim procenama, očekuje se da će Barns biti van terena najmanje mesec dana, ali je moguće da će oporavak trajati i duže. Ovo je posebno teška situacija jer je Skoti bio u odličnoj formi ove sezone, beležeći skoro 20 poena, preko osam skokova i više od šest asistencija po utakmici.

Foto: www.profimedia.rs

Skoti Barns

Ovaj peh predstavlja glavobolju srpskom treneru Darku Rajakoviću, koji će morati da pronađe adekvatnu zamenu za svog najboljeg igrača. Toronto će se suočiti sa teškim zadatkom da nadomesti Barnsov doprinos timu, a potezi koje će Rajaković povući tokom ovog perioda mogu imati značajan uticaj na tok sezone.

Sada je na Rajakoviću da pronađe nove strategije i taktike kako bi tim nastavio da ostvaruje uspehe i bez svoje glavne zvezde.

Povratak Barnsa na teren će biti od ključnog značaja za tim iz Kanade, ali je pitanje kako će se povreda odraziti na njegovu formu i performanse nakon povratka.

Reptorsi su trenutno na skoru od 22 pobede i 38 poraza, pa su odavno izgubili sve šanse da se domognu NBA plej-ofa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading