GEORGINA ZAPRATILA KARLEUŠU NA INSTAGRAMU: Nastavljaju druženje i nakon revije u Parizu, osvanulo pregršt zajedničkih fotografija!

Autor:

Zabava

03.03.2024

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Georgina Rodriguez je zapratila srpsku folk zvezdu na Instagramu.

GEORGINA ZAPRATILA KARLEUŠU NA INSTAGRAMU: Nastavljaju druženje i nakon revije u Parizu, osvanulo pregršt zajedničkih fotografija!

Foto: Miloš Miletić, instagram

Pevačica Jelena Karleuša vratila se u Srbiju posle revije u Parizu, gde je bila gost. Pevačica Jelena Karleuša pojavila se kao specijalni gost u Parizu na na tamošnjoj nedelji mode, pa je sve zasenila izgledom na crvenom tepihu. Ona je bila u ulozi modela, rame uz rame sa najpoznatijim supermodelima sveta i holivudskim zvezdama dok su je iz prvih redova gledale najveće zvezde šou biznisa današnjice.

Srpska zvezda je dobila pre nekoliko meseci specijalni poziv od dizajnera jednog od najprestižnijih modnih brendova Vetements, koji je poslednjih godina postao neizostavan deo garderobe ikona stila poput poput Rijane, Kanje Vesta, Sema Smita, a koji su bili zaduženi i za kostime pop kraljice Madone na njenoj poslednjoj turneji.

Nakon što je Jelena Karleuša nosila modnu reviju brenda Vetements u Parizu uz Georginu Rodriguez, devojka Cristiana Ronalda zapratila je srpsku pjevačicu na Instagramu. Na društvenim mrežama šire se fotke njih dve kako se druže i poziraju zajedno.

Republika

Foto: instagram

Jelena Karleuša

 

- Bilo mi je sve ovo interesantno, jedno lepo iskustvo, a ljudi iz svetskog Šoubiznisa su me prepoznali kao osobu jakog izraza, kao nekog ko im je interesantan i hvala im na pozivu. Nije tesko hodati pistom. Najveći utisak na mene je ostavila Djordjina, samo je sa mnom tamo komunicirala. Delovala je povučeno, ali lepo sam je opustila, lepo smo se družile - rekla je Jelena Karleuša.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading