KO JE KARLEUŠI POKLONIO 1001 RUŽU: Nekada joj je na Dan zaljubljenih od supruga stizao KOMBI PUN CVEĆA, a sada je u pitanju NOVI MUŠKARAC?

Autor:

Zabava

14.02.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

JK se pohvalila najlepšim buketom koji je dobila za praznik ljubavi.

KO JE KARLEUŠI POKLONIO 1001 RUŽU: Nekada joj je na Dan zaljubljenih od supruga stizao KOMBI PUN CVEĆA, a sada je u pitanju NOVI MUŠKARAC?

Foto: ST/Nemanja Pančić/Vlada LUKIĆ

Pop zvezda Jelena Karleuša za Dan zaljubljenih dobila je buket cveća i to prelepih crvenih ruža. Naime, popularna pevačica pohvalila se u svojoj Instagram priči buketom od 1001 ružom, ali nije otkrila od koga joj je stigao ovaj romantični znak pažnje.

Republika

Foto: printskrin

Jelena Karleuša dobila 1001 ružu za Dan zaljubljenih

Inače, ovo nije prvi put da Karleušu neko obraduje cvećem. Ona je i u avgustu na proslavi rođendana i novih albuma pokazala poljanu belih ruža iza sebe koje su joj stigle na kućnu adresu.

- Šta mislite od koga sam dobila ove najlepše bele ruže povodom izlaska albuma?! I to 1001 - pitala je JK tada, dok ovog puta nije aludirala ni na koga.

Njeni pratioci su bili veoma kreativni u odgovorima, a dosta njih je imalo i iste asocijacije.

- "Od Romana Abramovića", "Sigurno su od Kanjea Vesta", većina je komentara.

Republika

Foto: Instagram.com

Jelena Karleuša je ranije od supruga Duška dobijala ovakvo cveće

Podsećanja radi, Karleuša je i pre dve godine na praznik ljubavi dobila identičan poklon.

Na fotografijama, koje je tada takođe objavila na društvenoj mreži Instagram bila je ogromna količina crvenih ruža koje joj je, kako se isprva nagađalo, poslao tajni obožavalac. Međutim, kasnije se ispostavilo da ju je tolikim cvećem zatrpao niko drugi nego njen suprug Duško Tošić

Naime, od njega je i sutradan stigao kombi pun najlepšeg crvenog cveća, a na snimku koji je naknadno objavila JK čak se i vidi muž muzičke zvezde, koji raspoređuje ruže po sobi, dok se u pozadini ispisuju stihovi hita "My milkshake brings all the boys to the yard".

Republika

Foto: printskrin

Duško Tošić je započeo ovu tradiciju

Da li se i ove godine istorija ponavalja ili je ovog puta ipak neki novi tajni obožavalac nastavio tradiciju koju je započeo Karleušin suprug, ostaje da vidimo. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading