DUŠKO FRAPIRAO KARLEUŠU NA DAN ZALJUBLJENIH? Jelena objavila ŠOK iznenađenje u KUĆI koje ju je sačekalo, ovome se nije nadala! (FOTO)

Autor:

Zabava

14.02.2022

11:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša dobila je pregršt buketa crvenih ruža, a svi se pitaju da li je za ovo odgovaran Duško Tošić?

DUŠKO FRAPIRAO KARLEUŠU NA DAN ZALJUBLJENIH? Jelena objavila ŠOK iznenađenje u KUĆI koje ju je sačekalo, ovome se nije nadala! (FOTO)

Foto: Instagam/karleusastar

Jelena Karleuša

Pevačica Jelena Karleuša gotovo svakodnevno intrigira javnost objavama na Instagramu, gde je prati preko dva miliona ljudi, a tako je bilo i na današnji dan. Naime, poznato je da je suprug pevačice Duško Tošić nasrnuo na nju na sveti dan Božić, zbog čega je dobio zabranu prilaska, koja mu je nedavno istekla. 

Republika

Foto: Instagam/karleusastar

Jelena Karleuša i Duško Tošić

 

E, sada se postavlja pitanje, ko je odgovoran za ovaj događaj u Karleušinoj vili?

Naime, Jelena je objavila da je na kućnu adresu dobila pregršt buketa crvenih ruža, koje je zapravo i jedva stavila u salon svoje vile. Međutim, to je nije sprečilo da napravi glamurozne fotografije, kojima se pohvalila na Instagram profilu. 

 

Mnogi su se zapitali da li su ove ruže poklon supruga ili ih je neko drugi doneo pevačici.

Inače, Jelena je 7. januara prijavila Duška policiji tvrdeći da ju je pljunuo i dva puta udario u lice. Tošić je zatim otišao u policijsku stanicu Savski venac, gde je dao izjavu. Odmah mu je izrečena hitna mera zabrane prilaska pevačici 48 sati, koja mu je u nedelju produžena na još 30 dana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading