DA LI JE VREME DA ŽELJKO OBRADOVIĆ RAZMISLI O POJAČANJU? Biser Partizana IZDOMINIRAO sa indeksom korisnosti 45!

Autor:

Sport

01.03.2024

15:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vratio se u Beograd iz Amerike.

DA LI JE VREME DA ŽELJKO OBRADOVIĆ RAZMISLI O POJAČANJU? Biser Partizana IZDOMINIRAO sa indeksom korisnosti 45!

Foto: Starsport

Savo Drezgić

Trijumf Partizanovih mladih košarkaša nad ekipom Mege

U meču prvog kola kvalifikacionog ANGT turnira juniorske Evrolige, mladi košarkaši Partizana demonstrirali su izvanrednu igru i ostvarili ubedljivu pobedu nad ekipom Mege rezultatom 91:59. Utakmicu je obeležio mladi talentovani Savo Drezgić, koji je briljirao sa 24 poena, osam asistencija i pet ukradenih lopti, postavši tako glavni adut crno-belih u ovoj važnoj pobedi.

Drezgićeva dominacija

Savo Drezgić je dominirao već u prvoj četvrtini postigavši čak 20 poena, čime je dao jasnu poruku o svojim velikim igračkim kvalitetima. Njegova izvanredna forma i impresivne statistike postavljaju visoke standarde za ostatak turnira, te će ostali igrači morati da pruže izuzetne partije kako bi mu ugrozili poziciju najkorisnijeg igrača turnira.


Uticaj Vuka Danilovića

Sa druge strane, Vuk Danilović, sin legendarnog Predraga Danilovića, pokušao je da predvodi ekipu Mege, ali nije uspeo da se izbori sa nadmoćnom igrom Partizanovih mladih košarkaša.

Rezultati i najbolji igrači

Pored Drezgića, istakli su se i Ognjen Srzentić sa 12 poena, kao i Ognjen Nikolić i Aleksandar Vojinović sa po 11 poena, koji su predstavljali najbolje igrače ekipe Mege.

Naredni mečevi

Partizan će svoj naredni meč odigrati u subotu od 11 časova, dok će ekipa Mega odmeriti snage sa Hapoelom u jutarnjem terminu od 9 časova.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading