SELMA HAJEK U SOK STAVLJA JEDAN ZAČIN KOM DUGUJE FATALNU LINIJU I ZATEGNUTU KOŽU: Izgleda kao DEVOJČICA u 58 godina zbog toga!
Njen napitak se sastoji od četiri sastojka, a ključan je ovaj začin.
![SELMA HAJEK U SOK STAVLJA JEDAN ZAČIN KOM DUGUJE FATALNU LINIJU I ZATEGNUTU KOŽU: Izgleda kao DEVOJČICA u 58 godina zbog toga!](/data/images/2022-11-18/415809_selma-hajek_f.webp?timestamp=1709321400)
Foto: Tanjug/AP
Kurkuma, začin široko korišćen u kulinarstvu, pronašao je svoje mesto u različitim aspektima života zbog svojih brojnih koristi. Osim što je osnovni sastojak u mnogim jelima, kurkuma nudi mnoštvo prednosti za negu kože. Njena antimikrobna, antioksidativna i protivupalna svojstva čine je raznovrsnim dodatkom lepoti i važan je deo rutine ove glumice.
Holivudska lepotica Selma Hajek ima 58 godina, a i danas pleni svojom lepotom i mladolikošću. Njen izgled je podjednako atraktivan kao na početku karijere, što je za mnoge neverovatno s obzirom na godine koje ima. Glumica je poznata po svom prelepom licu i savršenoj figuri, a mnogi bi pomislili da je za svoj izgled morala da potraži pomoć estetskih zahvata. Međutim, Selma tvrdi da je tajna u posvećenoj i adekvatnoj nezi, kao i u jednom posebnom triku koji joj pomaže u održavanju jedrine lica. Svoju mladolikost duguje napitku od četiri sastojka. Taj napitak čine pomorandža, crni biber, kurkuma i pasji trn, piše "24sata.hr".
![Glumica Selma Hajek pozira pred paparacima](/data/images/2023-08-27/513502_selma-hajek_iff.jpg?timestamp=1709321400)
Profimedia
Pogledaj galeriju
![Selma Hajek u uskoj crnoj haljini](/data/images/2022-11-18/415805_selma-hajek-1_iff.jpg?timestamp=1709321400)
Foto: Tanjug/AP
Pogledaj galeriju
![Glumica u kupaćem](/data/images/2021-01-04/173235_selma-hajek_iff.jpg?timestamp=1709321400)
instagram.com/salmahayek
Pogledaj galeriju
![Selma Hajek sa zlatnim detaljima u kosi](/data/images/2021-12-01/327766_selma-hajek_iff.png?timestamp=1709321400)
printscreen
Pogledaj galeriju
Upotreba kurkume se prostire daleko van kuhinje, sa njenim poreklom duboko ukorenjenim u tradicionalnoj medicini i kulturnim praksama. Vekovima, ovaj zlatni začin je bio poštovan zbog svojih korisnih svojstava i bio je osnovna komponenta ajurvedske i tradicionalne kineske medicine.
Prvo je potrebno da izblendate pomorandžu, a pulpu nemojte bacati već iskoristite kako sok tako i to. Potom dodajte ostala tri sastojka za napitak. Spremno je za konzumiranje!
Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama:
Facebook,
Instagram,
YouTube,
TikTok,
Telegram,
Vajber.
Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa
Google Play i
Apple AppStore.
Komentari (0)