SELMA HAJEK U SOK STAVLJA JEDAN ZAČIN KOM DUGUJE FATALNU LINIJU I ZATEGNUTU KOŽU: Izgleda kao DEVOJČICA u 58 godina zbog toga!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njen napitak se sastoji od četiri sastojka, a ključan je ovaj začin.

SELMA HAJEK U  SOK STAVLJA JEDAN ZAČIN KOM DUGUJE FATALNU LINIJU I ZATEGNUTU KOŽU: Izgleda kao DEVOJČICA u 58 godina zbog toga!

Foto: Tanjug/AP

Kurkuma, začin široko korišćen u kulinarstvu, pronašao je svoje mesto u različitim aspektima života zbog svojih brojnih koristi. Osim što je osnovni sastojak u mnogim jelima, kurkuma nudi mnoštvo prednosti za negu kože. Njena antimikrobna, antioksidativna i protivupalna svojstva čine je raznovrsnim dodatkom lepoti i važan je deo rutine ove glumice.

Holivudska lepotica Selma Hajek ima 58 godina, a i danas pleni svojom lepotom i mladolikošću. Njen izgled je podjednako atraktivan kao na početku karijere, što je za mnoge neverovatno s obzirom na godine koje ima. Glumica je poznata po svom prelepom licu i savršenoj figuri, a mnogi bi pomislili da je za svoj izgled morala da potraži pomoć estetskih zahvata. Međutim, Selma tvrdi da je tajna u posvećenoj i adekvatnoj nezi, kao i u jednom posebnom triku koji joj pomaže u održavanju jedrine lica. Svoju mladolikost duguje napitku od četiri sastojka. Taj napitak čine pomorandža, crni biber, kurkuma i pasji trn, piše "24sata.hr".

 

Upotreba kurkume se prostire daleko van kuhinje, sa njenim poreklom duboko ukorenjenim u tradicionalnoj medicini i kulturnim praksama. Vekovima, ovaj zlatni začin je bio poštovan zbog svojih korisnih svojstava i bio je osnovna komponenta ajurvedske i tradicionalne kineske medicine.


Prvo je potrebno da izblendate pomorandžu, a pulpu nemojte bacati već iskoristite kako sok tako i to. Potom dodajte ostala tri sastojka za napitak. Spremno je za konzumiranje!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading