ČIM OTVORITE OČI OVO POPIJTE: Probudite telo za novi DAN na najlakši način, pucaćete od ENERGIJE!

Autor: M.O.

Lifestyle

05.02.2024

09:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mala navika koja puno vredi.

ČIM OTVORITE OČI OVO POPIJTE: Probudite telo za novi DAN na najlakši način, pucaćete od ENERGIJE!

Foto: pexels.com

Amerikanka Kristal Dejvis odlučila je da započne svako jutro sa toplom vodom, svežim limunom i medom. Ova zdrava jutarnja rutina postala je ključna za njen novi način života.

Kristal ističe da je početak godine savršeno vreme za uvođenje zdravih navika u život. Upravo topla voda sa limunom i medom postala je jedna od njenih omiljenih jutarnjih rituala.

Republika

Foto: YouTube/Przepisy Mimi

Odmah kako ustanete, popijte limunadu

Nakon godinu dana redovnog ispijanja ovog napitka, Kristal je primetila značajne promene u svom zdravlju. Osećala se energičnije, nije imala problema sa varenjem, a čak je i primetila smanjenje stomaka, iako nije praktikovala dijetu.


Svako jutro, Kristal je pripremala toplu vodu sa pola svežeg limuna i kašičicom organskog meda u čaši od 200 ml. Ovaj jednostavan napitak je postao ključni deo njenog jutarnjeg rituala.

Stručnjaci ističu da je sok od svežeg limuna u toplom napitku idealan za pripremu tela za novi dan. Ovaj napitak pomaže u izbacivanju toksina, blagotvorno deluje na kožu, podstiče rad mozga i organa za varenje, te može pomoći u gubitku viška kilograma.

Kristal je tokom godine bila izuzetno zadovoljna svojim zdravljem. Nije imala ni prehlade ni grip, a čak ni probleme sa želucem. Ovo iskustvo inspirisalo ju je da zadrži ovu zdravu naviku i tokom putovanja, što govori o tome koliko jednostavna promena u ishrani može imati pozitivan uticaj na svakodnevni život.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading