NIKOLA JOKIĆ UDARIO PO SVOJIM SAIGRAČIMA! Evo i zbog čega! (VIDEO)

Autor:

Sport

26.02.2024

04:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zanimljive reči našeg centra.

NIKOLA JOKIĆ UDARIO PO SVOJIM SAIGRAČIMA! Evo i zbog čega! (VIDEO)

Foto: printscreen/x.com

Nakon što je ostvario treći uzastopni tripl-dabl i doneo Denveru trijumf protiv Golden Stejt Voriorsa rezultatom 119:103, Nikola Jokić se našalio sa svojim saigračima pred kamerama.

Novinar je upitao Nikolu da li su mu saigrači kupili neki poklon za rođendan koji je bio pre nekoliko dana (19. februar), a Jokić je odgovorio:

-Ništa! Apsolutno ništa! Loši saigrači, loši saigrači! Užasni saigrači - rekao je naš centar, pred kraj jedva zadržavajući osmeh.

 

 


Srbin je protiv Voriorsa ostvario impresivan učinak od 32 poena, 16 skokova i 16 asistencija, čime je pretekao Lebrona Džejmsa na večnoj listi. Ovaj podvig još jednom potvrđuje Jokićevu izuzetnu vrednost i uticaj u NBA ligi.

Somborac je postao poznat po impresivnoj sposobnosti ostvarivanja tripl-dabl učinaka tokom utakmica. Ovaj meč protiv Golden Stejta bio je samo još jedan u nizu u kojem je Jokić pokazao svoje veštine i doprineo pobedi svog tima.

Nikola Jokić se još jednom pokazao kao ključni igrač Denver Nagetsa, koji ih je odveo do još jedne važne pobede. Njegova sposobnost da igra na visokom nivou u ključnim trenucima utakmica čini ga nezamenjivim igračem u timu. Tim iz Kolorada se upravo zbog njegovih dobrih partija posle Ol-star vikenda nalazi na četvrtoj poziciji Zapadne konferencije, dok njihovi večerašnji protivnici vise na ivici plej-in zone na desetom mestu. 

 

 

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading