TO JE BILO DOVOLJNO! Jaramaz OTKRIO šta je igračima REČENO na poluvremenu!

Autor:

Sport

23.02.2024

23:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle toga su zaigrali daleko bolje i stigli do pobede.

TO JE BILO DOVOLJNO! Jaramaz OTKRIO šta je igračima REČENO na poluvremenu!

Foto: Starsport

Košarkaška reprezentacija Srbije pobedom je počela kvalifikacije za Evropsko prvenstvo. U Beogradu je pala Finska sa 77:61.

Bek srpske reprezentacije Ognjen Jaramaz zadovoljan je pobedom na startu i poručuje da je ona značajna pred gostovanje Gruziji već u ponedeljak.

– Trideset minuta smo igrali egal utakmicu, mučili smo se, ali uspeli smo da prelomimo u zadnjoj četvrtini. Najviše smo se plašili njihove tranzicije, dozvolili smo to u početku previše. U drugom poluvremenu smo to popravili, zabeležili važnu pobedu i sad idemo na gostovanje Gruziji. Ne osećamo opterećenje, danas svi igraju košarku. Finci takođe, ne treba nikog potceniti. Na kraju smo odradili dobar posao u četvrtoj četvrtini – kaže Jaramaz.

Vicešampioni sveta za tri dana gostuju selekciji, koju predvodi bivši trener Partizana Aleksandar Džikić. Prema rečima srpskog asa, ima prostora za napredak u igri.

– Detaljima koji nisu dobri treba da se bavimo, to bismo uradili u svakom slučaju. Važno je da se otvori ovako, olakšava tu drugu utakmicu kad se uđe s pobedom. Selektor je rekao da moramo da budemo agresivniji u odbrani i na tome smo radili u drugom poluvremenu – ističe košarkaš Partizana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading