MNOGI SU OSTALI U ČUDU! Pešić je PRECRTAO Dobrića pred Finsku, a sada je OTKRIVENO i zbog čega!

Autor:

Sport

23.02.2024

17:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ništa nisu želeli da rizikuju u KSS.

MNOGI SU OSTALI U ČUDU! Pešić je PRECRTAO Dobrića pred Finsku, a sada je OTKRIVENO i zbog čega!

Foto: Starsport

Košarkaška reprezentacija Srbije na startu kvalifikacija za odlazak na Evropsko prvenstvo, koje će se naredne godine u septembru održati u Poljskoj, Letoniji, Finskoj i na Kipru, igra protiv selekcije Finske.

"Orlovi" će u dvorani "Aleksandar Nikolić" ugostiti jednog od domaćina, Finsku, a selektor Svetislav Pešić je odlučio da pred ovaj meč "precrta" sa spiska Aleksu Uskokovića, Uroša Trifunovića i Ognjena Dobrića.

Za mnoge je bilo iznenađenje izostanak košarkaša Virtusa iz Bolonje, koji je na prethodnom Svetskom prvenstvu dao značajan doprinos osvajanju srebrne medalje u Manili, ali se u finalnom meču protiv Nemačke povredio u ranoj fazi i morao da napusti parket.

Foto: Starsport

Svetislav Pešić

Mnogi su i danas mišljenja da bi se situacija drugačije odvijala, da je bivši igrač Zvezde ostao na parketu, ali ga je ta povreda odvojila od daljeg učešća u finalnoj utakmicu.

Sada je isplivao razlog zbog kojeg je selektor Svetislav Pešić "precrtao" Ognjena Dobrića za večerašnji meč (20.00, Pionir), a to je njegova povreda i predostrožnost.

Ne žele ništa da rizikuju u KSS povodom Dobrićevih nastupa u narednim kvalifikacijama Grupe C, gde će Srbija odmeriti snage već u ponedeljak sa Gruzijom u gostima, pa Danskom.

Selektor Pešić na Dobrićevoj poziciji raspolaže sa nekoliko kvalitetnih igrača poput Vanje Marinkovića, Marka Gudurića i Alekse Radanova, zbog čega je odlučio da poštedi asa Virtusa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading