KO ĆE IGRATI ZA SRBIJU? Pešić uskoro saopštava konačan spisak!

Autor: P. Z.

Sport

18.02.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor "orlova" donosi konačnu odluku.

KO ĆE IGRATI ZA SRBIJU? Pešić uskoro saopštava konačan spisak!

Foto: Starsport

Košarkaška reprezentacija Srbije će u Beogradu u ponedeljak, 19. februara, početi sa pripremama za predstojeće utakmice protiv Finske i Gruzije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Selektor "orlova" Svetislav Pešić će pre prvog treninga objaviti spisak košarkaša koji će predstavljati Srbiju u ovom kvalifikacionom prozoru.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Svetislav Pešić

Srbija će prvo odmeriti snage sa Finskom u dvorani "Aleksandar Nikolić" u Beogradu u petak, 23. februara, s početkom od 20 časova. Tri dana kasnije, naša reprezentacija će gostovati selekciji Gruzije u Tbilisiju. S obzirom na to da je poznato koliko je važno ući u kvalidikacioni ciklus, ove utakmice bi možda mogle da budu i ključne za selekciju Srbije.

Pored Srbije, u grupi G kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2025. godine, nalaze se još selekcije Finske, Gruzije i Danske.

Reprezentativci Srbije u ponedeljak započinju pripreme za ove važne utakmice, a očekuje se da će atmosfera biti izuzetno motivišuća kako bi se ostvarili što bolji rezultati.

Očekuje se da će navijači sa nestrpljenjem iščekivati nastupe naših košarkaša, posle srebrne medalje na Mundobasketu, te da će im pružiti podršku tokom prvog kvalifikacionog prozora za Eurobasket 2025. Prema tome, nema sumnje da će tribine dvorane "Aleksandar Nikolić" biti ispunjene do poslednjeg mesta u petak, kada "orlovi" dočekuju Fince.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading