ALEKSA BEZ DLAKE NA JEZIKU: Avramović otkrio zašto je Partizan izgubio u finalu Kupa od Crvene zvezde!

Autor: P. Z.

Sport

18.02.2024

00:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je jasno kao dan.

ALEKSA BEZ DLAKE NA JEZIKU: Avramović otkrio zašto je Partizan izgubio u finalu Kupa od Crvene zvezde!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Košarkaši Crvene zvezde osvojili su Kup Radivoja Koraća četvrti put zaredom, pošto su u velikom finalu u niškom Čairu savladali večitog rivala, ekipu Partizana.

Po završetku utakmice, svoje utiske izneo je reprezentativac Srbije iz redova "parnog valjka" Aleksa Avramović.

Naravno, silno smo želeli da uzmemo Kup Koraća. Dobro smo krenuli, imali 11 razlike, držali neku kontrolu. U drugom poluvremenu nismo igrali pametno, nismo igrali našu košarku. Posle smo se vratili u meč, imali čak i napad za izjednačenje, više puta, ali to nismo materijalizovali na pravi način. Sa tih šest razlike koliko je Zvezda pobedila bili su bolji i čestitam im na sjajnoj igri - rekao je Aleksa posle meča.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Aleksa Avramović

Usledila je konstatacija novinara da su crno-beli izgubili ono što ih je ranije krasilo, a to je protok lopte.

- Ovo je borba za trofej, u nekim situacijama dođe do prevelike želje, pa se ne prikazuje na pravi način i to je jedino objašnjenje. To je tako, nemam drugo objašnjenje. Sigurno je svako od nas želeo da pobedi utakmicu. Nismo u trećoj i četvrtoj četvrtini materijalizovali to na pravi način, koliko god odigrali dobro u odbrani i imali taj kontinuitet, oni su pogađali neke šuteve, Nedović i Bolomboj je pogodio baš težak šut kojim je održana rezultatska razlika. Bili su u toj nekoj komfornoj zoni, međutim kažem, opet smo imali neke šanse koje nismo iskoristili - podvukao je Avramović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Dragan

18.02.2024 06:50

Korektan komentar u odnosu na trenera Obradovića, koji udara odmah na sudije