SPECIJALAN GOST U PIONIRU! Srbiju gleda Janis Sferopulos, ali i pojačanje Zvezde!

Autor:

Sport

23.02.2024

20:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije želeo da propusti spektakl.

SPECIJALAN GOST U PIONIRU! Srbiju gleda Janis Sferopulos, ali i pojačanje Zvezde!

Foto: Starsport

Poslednje pojačanje Crvene zvezde, Trej Tompkins, koji je nedavno stigao u redove srpskog šampiona, došao je u dvoranu "Aleksandar Nikolić" kako bi prisustvovao meču između reprezentacija Srbije i Finske u kvalifikacijama za Evrobasket 2025.

Iako još uvek nije zaigrao u crveno-belom dresu, Tompkins je kao poseban gost meč posmatrao iz prvog reda.

Očekuje se da će bivši igrač Reala uskoro ostvariti svoj prvi nastup u dresu Crvene zvezde, što je bio povod za veliko interesovanje navijača. Dolazak ovog američkog košarkaša u redove osvajača Kupa Koraća ostvaren je posle dugih pregovora, a konačan dogovor je postignut nakon što je klub želeo da se uveri u njegovo trenutno stanje.

Republika

Foto: Starsport

Trej Tompkins

Trej Tompkins je najbolji period u karijeri imao u dresu Real Madrida, sa kojim je 2018. godine osvojio titulu Evrolige, čime je ostavio dubok trag u istoriji košarke. Ovaj uspeh ostvaren je baš u Beogradu, što čini Tompkinsovu vezu sa ovim gradom još značajnijom.

Navijači Crvene zvezde s nestrpljenjem očekuju Tompkinsov debi na terenu, nadajući se da će njegovo iskustvo i kvalitet doprineti uspesima njihovog omiljenog tima.

Prisustvo Treja Tompkinsa na meču između Srbije i Finske u Pioniru dodatno je podstaklo uzbuđenje među navijačima Crvene zvezde, dok se očekuje da će ovaj košarkaš uskoro zaigrati u crveno-belom dresu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading